Імміграція до Манітоби
-
Опис програми і noc коди www.alberta.ca/assets/documents/lbr-aaip-tech-pathway-nocs-codes-list.pdf?fbclid=IwAR2dWqPiEzJwB9TNzJCTchGC4bKqiaTMLNe2Qs5b7xjSjQuO-KsSme1wqUg
-
Так. Це зрозуміло, просто вимоги там не набагато вищі за MPNP, єдине NOC має бути по айтішній спеціальності. Ну і спокійно розгляду від подачі, до провінційної номінації, до PR менше півроку.
-
Дякую. Поясню до чого моє питання - ми самі приііхали з надією що в Манітобі процес швидший, але по факту знайомі в інших провінціях вже з PR, а ми тільки назбирали півроку досвіду щоб податись. Виявляється були інші програми накшталт Accelerated Tech Pathway за якою набирати досвід роботи не потрібно, можна було подаватись одразу після отримання job offer.
-
З Новим Роком усіх🎁🎄 Підкажіть, будь ласка, таке ще питання по заповненню EOI: там треба було вибрати зв‘язок з Манітобою, а я працювала і працюю далі, але там є лише previous work experience. Чи не закине мене до SWO ненароком? Чи правильно я вибрала?
-
Доброго дня! Чи є тут українці які приііхали по CUAET та вже отримали PR через MPNP?
-
це як?🤔🤔 Ось все що є про визначення депендант child на офіційному сайті: 2. Make sure your child meets the requirements before you apply Children qualify as dependants if they: - are under 22 years old, and - don’t have a spouse or common-law partner. Children 22 years old or older (also known as an overage dependent children) qualify as dependants if they: - have depended on their parents for financial support since before they were 22, and - can’t financially support themselves because of a mental or physical condition. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/age-limit-requirements-dependent-children.html