Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку всім учасникам групи! Чи є тут ті, хто здавав паспорта у візовому центрі Молдови після 28.03 і вже отримав паспорт з візою? Дякую за відповідь!
-
Жодного документу не завірив нотаріально для Канади
-
ні. Достатньо або печатки агенства перекладів або сетрифікованого перекладача. В Україні це набагато дешевше ніж тут. If a supporting document is in a language other than English or French, the applicant must provide IRCC with an English or French translation stamped by a certified translator or accompanied by an affidavit from the person who completed the translation, if it is not possible to have the translation done by a certified translator
-
А звідки ви знали, що паспорт готовий?
-
Я випадково знайшов контакти даного бюро. Ціни не підіймали. За 1 документ - 100грн. Радив також своїм знайомим. Навіть робив при невеликій кількості знижку
-
Тільки переклад завірений бюро перекладів. Все
-
хоча б для прикладу свідоцтво про шлюб
-
А про які документи йде мова? Всі відповіді можна можна знайти на canada.ca
-
wes.org
-
Тому шо так зробив в Україні і все, а так це потрібно певно буде робити консульску легалізацію чи шось таке.
-
А чому прикро?
-
Це дуже прикро дякую шо попередили...
-
Підскажіть, будь ласка, хто знає, якщо я заповнюю анкети за всю родину, в тому числі за маленьку дитину, чи потрібно до їхніх анкет грузити consent personal information?
-
Канада є однією з країн, яка не признає апостиль.
-
Я просто чого питаю, для іміграції до США, на перекладах достатньо підпису перекладача, з його контактами. Ніякі апостилі, чи нотаріуси там не потрібні. Але у кожної країни свої правила. Хотів дізнатись як в Канаді з цим
-
Апостиль не потрібно, потрібен печатка/штамп перекладача.
-
Печатка на перекладі потрібна? Підходять будь які? Акредитація не потрібна?
-
По атлантичним програмам здається, але я можу помилятись
-
Так, іміграційні програми діють для людей поза межами Канади. Є певні умови як імігрувати та критерії для аплікантів. Для тих, хто вже в Канаді, є також певні критерії.
-
Тут справа в грошах) 150грн за документ, наврядчи такі ціни будуть в Канаді
22 Jan 2023, 05:40
30193/232035
2 minutes ago