Імміграція до Манітоби
-
P.S. Вже здається домовився зі знайомими
-
Я неодружений)
-
Доставка в Україну наразі не можлива. Тому: Дружину відправляєте у Польщу - вона там робить платежі та відправляє DHL/In Post до VFS, а далі 2 опції: 1. Дружина живе в Польші на якійсь конкретній адресі куди прийдуть паспорти 2. Паспорти ідуть до знайомих П.С. Наразі можливий в‘їзд/виїзд по Укр внутрішньому паспорту. Чому на цьому наголошую - ви маєте повернутись по тому документу,по якому виїхали.
-
Зрозуміла, дякую! Так переклала, проте дуже переживаю, аби не зробити помилку :)
-
Оформлюю на подругу в Польщі
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, хто вже заповнював. Що потрібно вписувати в цьому рядку в consent form?
-
дякую за відповідь! зрозуміла як дивитись! поки не набирають, але через рік-два, цілком зможуть :)
-
повідомлення, про те що біометрія не потрібна
-
Мені теж більше 60- ти, прийшло
-
Так як я виїхати не можу мені залишається тільки чекати коли відновлять роботу візові центри в Україні? Чи можуть отримати інші знайомі? Хтось розуміє як організувати цей процес?
-
Питання актуальне
-
travel.gc.ca/returning/customs/bringing-your-pet-to-canada www.aircanada.com/us/en/aco/home/plan/special-assistance/pets.html Це вимоги Канади та авiакомпанiї AirCanada. Якщо ви плануєте летiти iншими авiакомпанiями, потрiбно також перевiрити їх вимоги та правила. Вiдправлю сюди та зараз вiдредагую те повiдомлення)
-
Думаю так, люди вже писали про такі варіанти отримання.
-
Привіт усім. Не хочу нікого лякати, але те що я побачила вчора у Варшаві - не надто втішаюче😶 людей море, хаос та … ну ви знаєте, що відбувається коли всі втомлені і від цього вже злі. Не можу лише зрозуміти чи це така чудова організація процесу, чи це так наші люди «дотримуються» інструкцій і самі все ускладнюють.
-
Я не розумію сам алгоритм