Імміграція до Манітоби
-
Так як я виїхати не можу мені залишається тільки чекати коли відновлять роботу візові центри в Україні? Чи можуть отримати інші знайомі? Хтось розуміє як організувати цей процес?
-
Питання актуальне
-
travel.gc.ca/returning/customs/bringing-your-pet-to-canada www.aircanada.com/us/en/aco/home/plan/special-assistance/pets.html Це вимоги Канади та авiакомпанiї AirCanada. Якщо ви плануєте летiти iншими авiакомпанiями, потрiбно також перевiрити їх вимоги та правила. Вiдправлю сюди та зараз вiдредагую те повiдомлення)
-
Думаю так, люди вже писали про такі варіанти отримання.
-
Привіт усім. Не хочу нікого лякати, але те що я побачила вчора у Варшаві - не надто втішаюче😶 людей море, хаос та … ну ви знаєте, що відбувається коли всі втомлені і від цього вже злі. Не можу лише зрозуміти чи це така чудова організація процесу, чи це так наші люди «дотримуються» інструкцій і самі все ускладнюють.
-
Я не розумію сам алгоритм
-
Добре, а якщо я надішлю до візового центру у Варшаві вони потім зможуть назад надіслати за вказаною адресою в Польщі і конкретній людині (не мені)?
-
Цікавить також як вам назад надіслали їх? Поділіться, будь ласка
-
Ви так вже відправляли паспорти?
-
Я телефонувала в Міст - паспорти не беруть, згідно законодавства України
-
Я сама не змогла подзвонити, зателефонував мiй канадський знайомий. Вiн назвав конкретнi номера та час рейсiв, йому вiдповiли, що якщо є усi потрiбнi документи, то кiшку можна взяти до салону на цих конкретних рейсах. Ми планували перелiт з декiлькома авiакомпанiями, поки знайшли, як додзвонитися до AirCanada щодо реєстрацiї на їх рейсi(12 годин пройшло), в однiй з авiакомпанiй кiшку вже не можна було взяти на рейс(у них обмеження щодо кiлькостi тварин на бортi). Залишаємо її у родичiв, будемо чекати, коли рейси будуть меньш завантаженi пасажирами з тваринами чи коли зможемо перевезти кiшку у карго.