Імміграція до Манітоби
-
Розумію, сама чекаю😢 дуже не хочеться з Гданську їхати, минулого разу застудилася в потязі, зараз ледве одужала.
-
Я все розумію, але ж якщо я вказую зворотню адресу , то я ж на щось розраховую і так кожен! Але все ж таки будемо сподіватись на краще!
-
Вони дуже перевантажені, працюють з ранку до ночі. Ще й безкоштовно - українці не платять за візи. Я б це розглядала як волонтерство та можливість, а не оплачену послугу.
-
Нам лише написали, те, що я зверху у Вас запитав і все...теж чекаємо з вівторка...
-
Так, повідомлю вас.
-
Напишіть будь ласка , що вони вас скажуть, в мене такі ж вихідні дані як і вас
-
Дивний какись сервіс, то казали, що тільки кур’єром, тепер тільки особисто!
-
Ні, не приходила мені воно.
-
has been dispatched to the IRCC Office - таке повідомлення ІВам приходило на імейл?
-
Мені не приходило ні одного повідомленні від візового центру, хоча документи доставлені ще у вівторок( 29.03) завтра буду телефонувати їм.
-
Мені приходили всі повідомлення. Але кур'єра працівники центру не викликали. Чекаю.
-
Вам приходило лише, що доставлений до візового центру чи приходило вже що паспорт може бути забраним? Звичайно після останнього чи самим забирати чи кур'єера викликає працівник центру
-
Так, звісно. Все приходить на імейл
-
Я знаю.
-
По вихідним дням візовий центр не працює та нічого не обробляє
-
Дивно. Могли б вказати нові умови доставки, щоб люди знали як далі діяти. Ви отримували повідомлення від VFS про те, що вони отримали паспорт? Відправила в четвер - ні слуху, ні духу.
-
Мені від VFS листів не надходило взагалі
-
Так
-
Passport dispatched to visa center, и все
-
А ви сплачували VFS послугу зворотньої доставки ?
22 Jan 2023, 05:40
30536/229621
15 minutes ago