Імміграція до Манітоби
-
Наразі безкоштовно для українців. Читайте, будь ласка уважно умови програми CUAET: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/cuaet.html#ukrainian
-
прошу)
-
Так. Ось посилання: t.me/ManitobaLife
-
@knebekajze наводжу приклад одного із звернень
-
Доброго дня! В чаті Українська Манітоба обговорюються всі питання стосовно пошуку роботи, навчання та проживання в провінції, тощо. В поточному чаті - всі питання стосовно імміграції та нової програми: візи, документи і т.п. Адміни чатів та представники КУК-у неодноразово наголошували на цьому, але люди, мабуть неуважно слідкують за новинами і продовжують самі ж створювати дану анархію. Якось так.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/contact.html#contact-form
-
В профілі подавала дві заявки. Я це зробила 19го числа, ще до того як з‘явилась додаткова інформація що не варто😞🤦🏻♀️ Мені пізніше порадили, що здавати біометрію і писати у веб-форму прохання про розгляд лише 1 аплікації.😰 Можливо хтось був з таких як я - що поперед батька🤦🏻♀️ того в питаю…