Імміграція до Манітоби
-
На сайті IELTS є можливість попрактикуватися на комп‘ютерному варіанті. Не все так страшно як здається:) В комп‘ютерному аудіюванні у вас персональні навушники і ви можете гучність робити такою шо хоч оглухни)) В Україні на письмовому екзамені такої розкоші нема. Також завдяки навушникам прибираються сторонні чинники які заважати можуть, наприклад, приступ кашлю у сусіда, бурмотіння когось собі під ніс чи звуки вулиці тощо. Ви повністю занурюєтесь у аудіо.
-
Так, звичайно, у вас буде листочок на якому можна робити нотатки. Але у вас в кінці аудіювання залишиться 2 хвилини для перевірки ваших записів, тому писати все-все на листку і переносити пізніше - це замало часу. А просто десь один-два питання зафіксувати - так, сама таке робила.
-
Аудіювання відрізняється лише тим, що замість від руки писати, ти друкуєш на клавіатурі. Це якраз певне і є той момент де одним компфлртгіше від руки, п іншим на клавіатурі🤔 Я, особисто, після двох письмових екзаменів зрозуміла що на ком‘ютері - це якраз для мене. Бо я як курка лапою пишу 🙈🙈🙈
-
Дякую
-
Друзі, чи можна зараз прилетіти до Канади без закордонного паспорта?
-
Заповнюю EOI, виникло 2 питання 1. Про людей, які мене супроводжують вказувати кількість без мене чи зі мною? How many family members are accompanying you to Manitoba? Я вказала 3 людини, а зі мною буде 4 людини 2. I am not currently working in Manitoba, but I have a formal job offer Я вказала Ні, бо я ж працюю Чи правильно все це, підкажіть, будь ласка)
-
Друзья , вопрос такой, можно ли сейчас прилететь в Канаду без загранпаспорта?
-
Добрий вечір. Підкажіть будьласка. Форма IMM 5669 Schedule A: Background/Declaration. Section D: Personal history. Якшо працював увесь час та під час відпустки був у іншій країні, це треба вказувати?
-
Дякую. До того ще довго, я ще у пошуках роботи, але все читаю і морально готуюсь. Всім удачі в отриманні пр!