Імміграція до Манітоби
-
PR статус дозволяє жити вільно в будь-якій провінції. Але була інформація, що при подачі на громадянство до вас можуть виникнути питання, чому ви виявили бажання жити в Манітобі, а потім з неї з'їхали.
-
Дякую за відповідь. Справедливо, погоджуюсь
-
Не робіть так. ви шкодите тим хто можливо буде емігрувати після вас. Оскільки це негативно впливатиме на статистику в Манітобі. краще оберіть провінційну програму тієї провінції де плануєте залишатись
-
Якщо порівняти з OINP в Онтаріо , там все набагато складніше та довше
-
Тому що в Манітобі найшвидше, все просто)
-
Зрозумів, знаходив інформацію що якщо по провінційній, то ти проявив інтерес жити саме в Манітобі, тому і зобов’язаний там залишатись навіть після PR. Наскільки це правда?
-
Виберіть програму провінції, що Вам до душі, і будете чесно спокійно спати уночі ))
-
А для чого ви обираєте Манітобу, щоб потім звідти утекти одразу?
-
Так, планую по провінційній
-
Як тільки звикли до морозів у Манітобі і отримали ПР, можете сміло їхати на Юкон :) Ніхто вас не буде тримати у Манітобі.
-
Ви іммігруєте по провінційній програмі Манітоби?
-
Скажіть будь ласка, Чи є умова перебувати в Манітобі аж до получення громадянства ? Чи можна переїхати будь куди одразу після отримання пмж ?
-
Зроблено!)
-
Марафон новин на 1+1 приблизно 3-4год. назад, виступав заступник міністра МВС, якщо я не помиляюсь
-
Дякую за інформацію! А де саме дивилися? Посиланням не поділитеся? Я спілкуюся з Сервісним центром МВС через мабуть єдиний канал - ФБ чат. Вони мені аналогічну інформацію повідомляють з 12-го березня ((
-
Сьогодні дивилась новини і казали що найближчим часом планується відновлення видачі довідок про несудимість. Можна буде замовити онлайн. Довідка буде електронною не паперовою.
-
Дякую. Тобто якщо не відновлять видачу довідки додавати стару з перекладом і писати LOE? Форму стосовно цього моменту вже заповнив і надіслав
-
Для ПР потрібно сабмітититвсі документи.
-
На вклейку віз наче можна відправити в інший візовий центр.
-
Подскажите как заполнить CONSENT FORM по детині
22 Jan 2023, 05:40
30712/234085
18 minutes ago