Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Дружині прийшов запит на паспорт. Підкажіть, будь ласка або "тикніть" на повідомлення, якщо це питання вже висвітлювалалось тут, хто вже отримав візу, порядок дій, для подачі паспорта. Чи можна подати напряму у візовому? Що з собою необхідно брати? Десь читав, що подають через скриньку в посольстві (але вже не можу знайти ці повідомлення). Хтось відправляє курьером.. що потрібно саме відправити? Дуже дякую за допомогу. Upd забув уточнити, хочемо подавати в Варшаві, можливо хто вже пройшов цей этап, поділіться, будь ласка, досвідом.
-
Доброго дня Підкажіть, кому приходило повідомлення про запит на дозвіл виїзду за кордон, дитини. Як оформлювали, нотаріально, чи в довільній формі? Дякую
-
Вітаю, якщо треба буде переклад на англ/укр/франц, звертайтесь в ПП Можу зробити терміново з моєю печаткою перекладача Certified Translator та надіслати скан у Пдф. Є можливість зробити переклад з нотаріальним засвідченням теж. Для наших співвітчизників-біженців після вторгнення загарбників зроблю безкоштовно або за символічну ціну Слава Україні 💛💙🙏
-
Нічого не прийшло, навіть Submission Confirmation.
-
Не всім приходить запрос на біометрію дуже швидко. Просто чекайте.
-
Подала аплікації ще 24 березня. До цих пір нічого не змінилося на аккаунті. Порадьте, будь ласка, що робити?
-
Теж цікавить це питання. Коли Ви збираєтеся здавати біометрію? Ще цікаво як довго роблять в Будапешті біометрію
-
Думаю, що тут непорозуміння через те, що перекладено автоматично - краще в оригіналі те все дивитися, бо одразу щось взагалі незрозуміло було, чому той лист рос.мовою, бо вони все англ. має бути, то вже хотілося Вам казати, що це щось не те, а потім внизу вже було помічено ґуґл-перекладач...
-
Так, ще + один чат 😣🙃☺️
-