Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня Підкажіть, кому приходило повідомлення про запит на дозвіл виїзду за кордон, дитини. Як оформлювали, нотаріально, чи в довільній формі? Дякую
-
Вітаю, якщо треба буде переклад на англ/укр/франц, звертайтесь в ПП Можу зробити терміново з моєю печаткою перекладача Certified Translator та надіслати скан у Пдф. Є можливість зробити переклад з нотаріальним засвідченням теж. Для наших співвітчизників-біженців після вторгнення загарбників зроблю безкоштовно або за символічну ціну Слава Україні 💛💙🙏
-
Великий наплив людей, сотні тисяч. Не все так швидко
-
Нічого не прийшло, навіть Submission Confirmation.
-
Не всім приходить запрос на біометрію дуже швидко. Просто чекайте.
-
Подала аплікації ще 24 березня. До цих пір нічого не змінилося на аккаунті. Порадьте, будь ласка, що робити?
-
Ми записані на 03.04 (неділя). Не можу знайти інформацію про Будапешт.
-
Доброго вечора ,можливо хтось проходив біометрику в Бельгії ?
-
Теж цікавить це питання. Коли Ви збираєтеся здавати біометрію? Ще цікаво як довго роблять в Будапешті біометрію
-
Дивно
-
Думаю, що тут непорозуміння через те, що перекладено автоматично - краще в оригіналі те все дивитися, бо одразу щось взагалі незрозуміло було, чому той лист рос.мовою, бо вони все англ. має бути, то вже хотілося Вам казати, що це щось не те, а потім внизу вже було помічено ґуґл-перекладач...
-
Так, ще + один чат 😣🙃☺️
-
Лист як у всіх у кого запит на паспорт з поясненнями про його терміни та наявність чистих сторінок
-
Якщо можна, покажіть тут лист, в якому оце непорозуміння...
-
Ну ми мабуть все таки підемо правильним шляхом, і поїдемо здамо біометрію, по стандартній процедурі, я просто хотів вияснити, чи може вже була у когось така ситуація та як діяли
-
На порталі в неї інфо що "ми одобрили вашу заявку", і лист на подачу паспорту стандартний, такий як у дружини, а за три дні був лист там же на потребу здачі біометрії
-
Не здавали, то у моєї дитини, їй 17 років
-
Доброго дня. Не думаю, що у другому листі вказано про погодження візи. Так, про шарит паспорта, але не погодження Часто зустрічаю таке, але не думаю, що кн означає, що не потрібно здавати біометрію. Загальне правило ніхто не змінював.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, хтось здавав біометрію в Будапешті в посольстві у суботу чи неділю? Вони працюють у вихідні? Чи забирають закордонні паспорти зразу і потрібно там чекати, чи можна повернутись після здачі біометрії в Україну?
-
Я з такими правами (старі, ламіновані, без терміну закінчення) без проблем придбав авто, зареєстрував його на себе, 3 місяці їздив по Вінні, а потім віддав їх до MPI та отримав канадські. Звісно, після складання іспиту. Раджу в Україні зробити переклад на англійську, потім у Вінні зможете безкоштовно завірити переклад. Це необхідно для MPI та іспитів. Романе, вибач за офтоп, не побачив це запитання в Українській Манітобі.
22 Jan 2023, 05:40
30906/231501
13 minutes ago