Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! я заповнюю CUAET, для моєї дружини та дитини Підкажіть, будьласка - якщо в мене є завірений документ в якому я - як батько даю згоду на те що дружина може мандрувати з дитиною по территорії ЄС - чи потрібно додавати цей документ у оформлення візи для дити? В цьому документі немає Канади, тільки ЄС.
-
А є хтось, хто робив біометрію у Стокгольмі? Цікавить чи пускають з речами?
-
Родина велика))) 😅🤣🤣🤣
-
Скажіть, будь ласка, що там з датами, чи є зараз? Зайшла з укрнет на Варшаву - і пустота)))) чи хтось реєструвався ще зараз?
-
Тіки перших три місяці потім треба міняти на місцеві із здачею заліків
-
Питання в тому і є - чи зможу я змінити права впринципі?
-
Гарне питання, це зазвичай розовий папірчик з вашою фото. Проблема цього посвідчення в тому, що там не має expired date і саме це буде проблемою. Я впевнений, що краще по таких правах не їздити зовсім, а зразу намагатися їх змінити на канадське посвідчення. Я не експерт і все вищесказанне лише мій досвід та інформація якою я володію натепер. 😁
-
Водійські права, що були видані 15 років тому будуть дійсні??? Не пластик, фото, печатка, піп на англійській мові, заламіновані???
-
Я роздруковував. Чи можна без - не знаю
-
А ви роздруковували листи підтвердження запису в посольство? Бо листи запрошення, які прийшли в акаунт заявки я роздрукував. А з записом не звернув уваги. Можна буде просто показати на телефоні?