Імміграція до Манітоби
-
Щодо IELTS. Я трохи знахабнію і напишу з власного досвіду (5 зданих екзаменів IELTS🙈) пару лайф-хаків😅 Якщо ви впевнений користувач ноутбука чи компʼютера і вам комфортно друкувати - обирайте варіант екзамену Computer Based. В частині Writing ви спокійно матимете змогу виправити помилку в секунду, дописати щось чи навіть переписати. Вам не потрібно буде стирати то все гумкою і переписувати олівцем - ви тут суттєво виграєте в часі, а що ще важливо у чистописанні. Якщо ваш почерк не дуже каліграфічний, то перевіряючий може щось не зрозуміти і впаяти вам мінус бал. Також там є автоматичний підрахунок слів - теж спрощує життя і економить час. В частині Reading - ви можете копіювати слова і вставляти у віконця відповідей. Тут ви самі себе перестраховуєте у правильності написання слова і виключаєте свої помилки від неуважності чи нервів. Ну і само собою - це також економить час.
-
Для неї теж кабінет у EE потрібно спочатку створити?
-
А ця анкета до якого таки струму належить, я так доя себе і не розумію чи то чекати тих 6 місяців ( маю фул тайм), чи то йти о ось цій анкеті бо маю тих 60 балів.
-
У чому складність? Заповнити кілька аплікацій? Але якщо у вас є лишні $3-10К, то можете шукати посередників. Цей чат виключно для тих, хто все самостійно проходить. Тут сотні людей самостійно отримали ПР. Жодний консультант за вас не дістане необхідних документів. Все, що він зробить - це оцінить ваш кейс, скаже, які ви критерії маєте виконати, створить за вас MPNP профайл для ЕОІ (15 хв). Якщо отримали LAA, то консультант заповнить аплікації онлайн (2 години). Документи, які необхідно надати, це ваша відповідальність, а не консультанта. Якщо не буде уточнюючих запитань від офіцера, то потім заявка на ПР після отримання номінації. Там ще простіша аплікація. Я особисто на свою сім'ю із 3 осіб витратив кілька годин для заповненні та загрузки документів. І все.