Імміграція до Манітоби
-
В підвалі не дорого буде
-
не згоден, якщо подивитись на ціни квартир на заході :)
-
А в Україні, то взагалі ще дешевше! Взагалі, найдешевше! Найкраще зараз жити в Україні!
-
Привіт) Чи хтось знає які можливості може мати вчитель інформатики? 💻 Можливо, хтось знайомих має, які мали таку освіту чи треба робити апостиль диплому, чи він там нікому не потрібен(((🤷♀️
-
В тій же Італії без мови нікуди.
-
ну и я в ит, может потому у меня такое представление
-
В ІТ можна й на Балі)
-
Ну так що Ви порівнюєте)))
-
За Німеччину не повірю ніколи! Там приходить сотні рахунків на місяця німецькою. Будь-який термін (запис на відвідування лікаря чи днож органу) на німецькою.
-
Він в ІТ?) Питання ж в тому де людина працює чи як себе забезпечує. Якщо в сфері де достатньо англ - то звісно ок
-
сейчас я вообще чаще слышу на улице наш язык, чем какой либо
-
ну у меня в польше уже 3 года живет человек просто зная английский, в кракове, никаких проблем не испытывал, хотя казалось бы английский и польша... в германии так же
-
Нуу..я був в більшості країн ЄС. Комунікація так, в туристичній сфері і в сфері обслуговування в ЄС на англ це ок. А ось робота в Іспанії без іспанської такоє) як і всюди
-
Ні! Якщо це Німеччина чи Ірландія - ні. Англійської там не достатньо. Як і в Швеції, до прикладу.
-
как минимум в крупных странах
-
Якщо не знаєш ніякої мови, тоді дійсно вивчати питання цін, і соц допомоги в першу чергу.
-
если у вас есть С1, то почти всюду не будет проблем с коммуникацией
-
Мені здається виплати звісно важливо, але в першу чергу потрібно розглядати ту країну, мову якої ти знаєш.
-
мы сейчас как раз выбираем провинции чтобы было максимально комфортно и менее затратно
-
это я просто так, к слову
22 Jan 2023, 05:40
30997/231946
7 minutes ago