Імміграція до Манітоби
-
Гугл порадить Рекламні ресурси,цікаво по рекомендації прийти до дійсно людини з досвідом.
-
Можна ж це, як його, наче Гугл зветься, використати.
-
Шановні КУКівці, підкажіть,будь ласка, контакти хорошого HR, хочу щоб передивились моє резюме і підрівняли його під Канадійський формат. Дуже дякую.
-
Дякую!
-
youtu.be/sDPB9ngigBw
-
А скажіть чи є запис і чи буде повторення?
-
Вчора здавали. Записувалися. При мені дівчат не пустили, які прийшли без запису. (Сказали приходити тільки після запису через сайт)
-
Зрозумів. Дякую. Бо на тому сайті vfs ніфіга не знайшов прозорої інструкції як надсилати поштою
-
Якщо поштою надсилати то потрібно мати заповнену ще о ту форму
-
Добрый день. Хто здавав медицину у Львові, як довго чекали результат! Вже другий тиждень чекаємо
-
А що за форма vfs? У нас прийшов запит де просять надати паспорти в посольства. Там про якісь форми ні слова.
-
Хто проходив реєстрацію на біометрію? Можете допомогти к приватні?
-
В серії паспорта? У мене теж є Ю. Серії не вказував, лише цифри.
-
Дякую!
-
Тих, що будуть здавати біометрію. Але там, якщо правильно пам'ятаю, є обмеження не більше двох аплікантів. Якщо їх більше, то думаю можна окремо розділити всіх.
-
Підкажіть, будь ласка, коли записуєшся онлайн на здачу біометрії, треба вказати число аплікантів. Треба вказувати кількість всіх членів сім‘ї чи тільки тих, що будуть здавати біометрію?
-
Зрозумів, дякую за інформацію
-
Тоді я не в курсі. Але по загальній доковідній процедурі один із подружжя мав право забрати паспорт другого, якщо в нього була довіреність по формі візового центру.
-
Думав поїхати забрати самому паспорти. Вище писали про те, що приходить емайл з тим коли їх можна власноруч забрати.
-
1) Якщо одна аплікація, думаю, можна одним конвертом. Форми двв, звичайно. Там де підписи від заявників. 2) Забрати звідки? Вам так само мають відправити поштою. Ви за це проводите оплату.
22 Jan 2023, 05:40
31075/230900
2 minutes ago