Імміграція до Манітоби
-
Так і зробив. Нема слотів для двох пише.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, мій чоловік залишився в Україні, я (мати) везу дитину в Канаду, - чоловік заповняє Consent letter travel.gc.ca/docs/child/consent-letter_lettre-consentement-eng.pdf що робити з розділом "Signature of witness"? "This letter may be signed before a witness who has attained the age of majority (18 or 19, depending on the province or territory of residence) OR before a notary public (recommended)." В нас проблема знайти нотаріуса англомовного. Чи є тут такі, хто подавав без підписа свідка і отримав візу на дитину?
-
Вже 4 дні як не одне, то інше не працює.
-
Там постійні проблеми.
-
Ви реєстрували на біометрію лише себе чи ще когось з собою? Я вибрав двох аплікантів разом (себе і дружину) і пише, що немає слотів для двох аплікантів. Реєструватися кожен окремо?
-
Від корони є дві дози Файзера у дорослих. Дітей не вакцинують в Укріні до 12 років
-
Ванкувер то взагалі окрема тема, адже він - одне з найкомфортніших міст у світі для життя, відповідно і нерухомість - одна з найдорожчих в Канаді. Відповідно і рівень життя і ціни підтягуються під цей рівень, хоча, знову ж таки по інфо від блогерів - рівень заробітної плати там не відрізняється від рівня з/п в інших провінціях. Треба на то зважати хто розглядає Ванкувер для переїзду
-
Є точно ціна 1200 у Ванкувері, але дуже важко попасти, велика черга!
-
На рахунок садочків та інших питань - нам з України важко точно відповісти що по чому, вся інформація від тих хто не в Канаді - то тільки припущення чи можна садочок знайти за 400 CAD чи за 1000 CAD. Є багато відео блогерів, які іммігрували, та викладають актуальні відео про ціни та вартість життя взагалі в Канаді, і то буде інформація від першоджерел.