Імміграція до Манітоби
-
А, тю, вона і тут є )) сорі.
-
Запитайте в сусідньому чаті Там Anna + Katyunya (чи якось так), вона з Мордену t.me/ManitobaLife
-
Булу дуже вдячна
-
Може хтось з Мордену розповість з наявністю і вибором житла
-
Це зрозуміло. А чи є у когось конкретні цифри +-
-
В маленькому місті і рент менший, але не суттево прям, а от роботи меньше значно.
-
Всім доброго часу. Підкажіть будь ласка якщо жити в провінції чи маленькому місті скільки приблизно аренда житла сягає? Скільки коштують дитсадки? Чи є мами з дітками які переїхали і залишились та можуть поділитись досвідом?! Велике прохання віднестися до людей з розумінням бо в не від хорошого життя шукаєм притулки 🤷🏻♀️😭🙏🏼
-
Та скоріше за все так, але так швидко вони не могли вам сказати чи точно дадуть. То щоб Вас другий раз не гнати віддавати паспорт.
-
Дякую)
-
18 на 23
-
А когда вы записывались на биометрию? Мы своих из Бухареста в Кишинев отправили, потому как невозможно записаться онлайн
-
по ідеі - ні,але може Румуни вже стали на стільки круті що вирішили двічі Вас не ганяти... для отримання Біо - зазвичай декілька днів, а потім вже починаєтсья розгляд
-
Доброго вечора, потрібна інформація. Сьогодні здавали біометрію в Румунії. Паспорти забрали, сказали чекайте до двох тижнів, але швидше за все декілька днів. Тож питання - це їх повернуть вже з візами?)
-
Ну справа ваша. Є певний перелік документів які вимагає програма для імміграції по якій ми проходили. І пройшли успішно☝️. Людина задала запитання на моє повідомлення 2019 року - я відповіла!
-
Була в Кракові і відправляла в Варшаву. Всё досить швидко проходить.
-
Розумію вас, тому і питаю звідки відправляли )
-
Я ж не можу відповідати за інші країни) Маю досвід лише в Польщі. Я спеціально їхала в Польщу, щоб все зробити, і повернулася в Україну.
-
Скажіть, ви направляли паспорти до візового центру в межах Польщі? Бо не зрозуміло як діяти тим, хто в інших країнах
-
Ця довідка не потрібна. Біо все виявить
-
Довідка про не судимість вказує чи притягувалася особа до кримінальної відповідальності і чи не перебуває в розшуку.
22 Jan 2023, 05:40
31238/233714
11 minutes ago