Імміграція до Манітоби
-
Дякую,зрозумiло
-
Декларацію ви будете оформляти після закінчення календарного року. Якщо на кордоні ви не отримаєте перміт, то на місці це може зайняти місяці.
-
А я бы хотела отстрочить это
-
Но я так понимаю, что с момента получения work permit мне нужно будет подавать декларацию
-
Швидше всього на кордоні/в аеропорту вам будуть давати work permit. Навпаки, краще зразу оформити.
-
скажіть будь ласка, якщо у моєї родини закордонний паспорт ліьки в мене (у жінки та дітей немає), треба спочатку робити закордонний паспорт чи можна без нього?
-
Доброго дня. Пiдкажiть будь ласка, чи можно work permit оформити не одразу, а через 2-3 мic пiсля приiзду?
-
Так, я зареєструвався, прийшли на пошту підтвердження
-
Не знаю навіть чи їхати навмання чи не варто і пробувати онлайн реєстрацію знову.
-
Десь зустрічав повідомлення в чаті, що онлайн реєстрація обов'язкова для візового центру у Варшаві. А якщо біометрію здавати десь у посольстві, то не обов'язково, живу чергу теж опрацьовують.
-
А ви змогли зареєструватися онлайн на біометрію в посольство? Я вчора реєструвався в Прагу, але схоже не успішно, бо жодного підтвердження не прийшло на пошту. Сьогодні пробував знову, але навіть не дійшов до дат. Постійні затримки з тим одноразовим кодом, що треба ввести під реєстрації.
-
Підкажіть будь-ласка,у Бухаресті хтось подавав біометрію?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, бачу в реєстрації на біометрію в Будапешті є доступний (світить зеленим) запис на суботу і неділю. Це можливо? Вони працюють і у вихідні дні?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи є аналогічні телеграм канали по провінції Альберта?
-
Думаю, що уряд Канади буде радий що з Вами все гаразд і переїзд не знадобився. Це ж віза а не примусове переселення.
-
Підкажіть, в який термін після отримання візи людина повинна прибути до Канади? Є якісь обмеження? І які штрафні чи інші санкції будуть, якщо взагалі не поїхати, якщо змінились обставини? Дякую.
-
Теж не працює.
-
Тільки в мене портал перестав працювати?
-
Дане повідомлення від 17 березня
-
Не знаю в якому режимі, але можна зателефонувати і спитати кому потрібно
22 Jan 2023, 05:40
31459/230735
8 minutes ago