Імміграція до Манітоби
-
Дякую😊
-
Дякую
-
Так
-
🙏🙏🙏🙏🙏🙏
-
Підкажіть будь ласка, коли ви додавали інформацію про свою освіту, якщо у мене диплом спеціаліста, то що мені вказувати (в канаді такого ступеня немає) я по їх правилам бакалавр? Вірно?
-
Думаю буде запит на додатковий документ. Просто чекайте. Кулі як то кажуть вилетіли
-
Чи напевно змінити чи додати вже неможливо, і буде дозапит на те що не вистачає?
-
І як тепер діяти?
-
Чи є можливість вносити зміни в заявці на візу? Здається що дружина не заповнила ту форму ІММ (як вона там) про те що вона буде діяти від імені дитини, ну чи щось таке
-
Так, бажано зробити.
-
А якщо на свою дитину заповнюється, то треба ця форма, чи ні?
-
Не перетворюйте тематичну групу з питань допомоги по еміграції на політичні дебати і непотрібні випади! Це не допомагає! Немає значення якою мовою люди допомагають один одному!
-
Адміністрація групи просила за можливості використовувати українську, бо російську тут не всі розуміють. Без жодного негативу до вас чи до російської мови як засобу спілкування. Але українці мають право не розуміти російську. І тут, в групі, за словами адміністрації такі є.
-
На жаль, ви мене так і не зрозуміли
-
Вот я на 100% знаю, что среди тех славных парней есть те, кто говорит на таком же языке, что и я. А так, вы четко прочитали мою мысль: одни уже приехали на танках рассказывать на каком языке разговаривать. Не опускайтесь до их уровня! С уважением.
-
Ви знаєте, я хочу вам сказати наступне, і не треба закидати мене помидорами. Коли я приїхав жити до Києва з україномовної частини України та потрапив у повністю російськомовне середовище, де всі розмовляли виключно російською, я, в першу чергу з поваги до оточуючих, автоматично перейшов на російську, і так вже 20 років. Ви зараз спілкуєтесь з людьми, які в цій групі спілкуються українською. З іншої сторони я розумію і вас, що зараз одні вже приїхали до нас на танках і розказують нам якою мовою ми маємо розмовляти, яке керівництво собі вибирати, в які військові блоки нам вступати і т.д. Тому я розумію і вас, що кожен у нас в країні слава богу в праві обирати ту мову, на якій хочеться спілкуватись. Та я про те, що ви могли б чисто із поваги, навіть не до учасників цієї групи, а з поваги до хлопців, які зараз шмалять москалів та які дали вам змогу писати в цьому чаті, спілкуватись тут українською, бо російська дуже ріже зір, слух та все інше сприйняття сьогодення
-
Продублюю повідомлення для новачків. Покрокова інструкція по заповненню аплікації. youtu.be/IiJb_vG85eE
-
У меня такое было с PDF файлом, у него было очень длинное название на английском, я егосократила и файл прошел. Странно, но факт
-
Без
-
Назва файла без кирилиці?
22 Jan 2023, 05:40
31504/230163
about a minute ago