Імміграція до Манітоби
-
Так, бажано зробити.
-
А якщо на свою дитину заповнюється, то треба ця форма, чи ні?
-
Адміністрація групи просила за можливості використовувати українську, бо російську тут не всі розуміють. Без жодного негативу до вас чи до російської мови як засобу спілкування. Але українці мають право не розуміти російську. І тут, в групі, за словами адміністрації такі є.
-
-
Ви знаєте, я хочу вам сказати наступне, і не треба закидати мене помидорами. Коли я приїхав жити до Києва з україномовної частини України та потрапив у повністю російськомовне середовище, де всі розмовляли виключно російською, я, в першу чергу з поваги до оточуючих, автоматично перейшов на російську, і так вже 20 років. Ви зараз спілкуєтесь з людьми, які в цій групі спілкуються українською. З іншої сторони я розумію і вас, що зараз одні вже приїхали до нас на танках і розказують нам якою мовою ми маємо розмовляти, яке керівництво собі вибирати, в які військові блоки нам вступати і т.д. Тому я розумію і вас, що кожен у нас в країні слава богу в праві обирати ту мову, на якій хочеться спілкуватись. Та я про те, що ви могли б чисто із поваги, навіть не до учасників цієї групи, а з поваги до хлопців, які зараз шмалять москалів та які дали вам змогу писати в цьому чаті, спілкуватись тут українською, бо російська дуже ріже зір, слух та все інше сприйняття сьогодення
-
Лінк зі зведеною інфою для імміграції українців. Перелік країн і скорочені умови програм. Зрозуміло, що в цьому чаті більшість орієнтована на Канаду, але, можливо, у вас є знайомі, які потребують інфу по інших країнах. lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fspreadsheets%2Fd%2F1_QqoOVyNkFgC0Q93Hx2JxttRzk_OiRaEJ7QJLSJmFyM%2Fedit%3Fusp%3Dsharing&h=AT0xHUf4rYTTq76knzwF-_jbpUa0ZzzcqAk-90Apga1xba5sAutOfyCNnYAsv3HzQV7QjvfvoNFX8snQLJH1KKSz7JHynZTSwXNlOjR9N_te5NjV2fUXzmFNcLqIcKrWiLoW
-
Зараз не розгорнуть, трохи пізніше - можливо, як дозволить рівень безпеки
-
ви про цю інструкцію? drive.google.com/file/d/1TRnk7eS8WjrWHSWCTPeX0mZg7pfD1G5t/view?usp=sharing