Імміграція до Манітоби
-
Аплікацію має створювати безпосередньо людина, яка подаеться на візу. Але у випадку якщо ви члени сім‘ї, в одному профілі ви можете створити аплікації для кожного члена сім‘ї. Тому, в такому випадку, власник профіля є представником (членом сім‘ї) і допомагає заповнювати аплікацї для інших членів сім‘ї - по правилам Канади, такі відносини мають бути формалізовані, тому ви має це вказати, що визапонюєте аплікації за інших членів сім‘ї. UPD. Також необхідно буде додати форму ІМM5476(здається так) в документи, це якраз виній ви доручаєте члену сім‘ї бути вашим представником.
-
Я тут перечитала всю переписку, поки сиджу в БОМБОСХОВИЩІ і розумію, що ніхто і ніколи не зрозумію людей, які живуть у стані війни, коли можливо останнє для людини, що вона може почути в цьому житті це може бути звук сирени .... Як хтось може писати про те, які вони нещасні в Канаді??? Подивіться на їх обличчя! Це не спрацьовані люди, а люди які радіють життю!
-
Так, навіть якщо дитині 2 місяці
-
Навіть якщо це дитина 10 років, так?
-
Аплікація має бути створена для кожного члена сім‘ї, який планує отримати візу!
-
Не обов'язково, це може бути член сім'ї. В тому моє питання чи потрібно таким чином реєструвати дитину на цю програму чи просто вказувати в аплікації матері
-
Підкажіть чи хтось подавався за новою програмою з неповнолітньою дитиною? Потрібно створювати окрему заявку для дитини і вказувати батька чи матір як representative, чи достатньо вказати що дитина буде їхати з вами?
-
Ви мене хочете вмовити?! Мій коментар у тому, щоб ви не недооцінювали витрати, які вас можуть чекати тут. Канада не змінила вимоги для українців в ЕЕ щодо необхідних коштів, и знову ж то для ПР. Для всіх інших я би радив мати цю суму на увазі. Так звичайно зараз українці можуть заїхати в Канаду взагалі без грошей і ніхто їх не буде вимагати.
-
Дякую
-
Якщо вас цікавить CUAET, то вам сюди
-
Сто відсотків це кожного право, зараз паніка та ажиотаж а він спаде, це сутність людини всі біжуть і я побіжу але треба трохи розбиратися у Канадський імміграцї щоб згодом незвинувачувати себе що багато часу нервів та коштів потрачено але не отримано бажаного! Дай Боже щоб усіх все получилося, нікого не агітую проти, але просто для себе розберіться!
-
Господи, нехай люди пробують і подаються, канадська система сама визначить і відсіє, не надасть запрошення, якщо зафіксує, що людина не готова, а хтось сам відсіється при заповненні, хтось на стадії купівлі квитка зрозуміє, що не потягне тощо... написали раз, що буде важко - адекватному це й так зрозуміло, але кожен має право спробувати