Імміграція до Манітоби
-
Мені здається, про гроші трохи перебільшення. Які 3-4к usd на білети на двох, коли люди з 1-2 чемоданами тікають? LOT дає знижку 30%, там не більше 1-1,5 тисячі вийде на двох. Так само щодо інших витрат. Навіть для ЕЕ приблизно 13к usd вимагають зараз. Тобто, можливо вкластися в ці гроші. Звісно, краще завжди мати більше грошей, але всеж ви трохи перегинаєте. Я навіть у Ванкувері кімнати по 600-800$ знаходила тиждень тому.
-
Мені цікаво, скільки ще треба українців в Канаді (Canada is home to 1.4 million people of Ukrainian descent – the world’s second largest Ukrainian diaspora after orcstan - www.theguardian.com/world/2022/mar/03/canada-ukraine-diaspora-relief-efforts-russia-attack) щоб довести що все можливо, було б бажання змінюватись і змінювати?
-
Можливо і так, але Европа також під загрзою, поліз на Україну - чом би і на Польщу чи Литву не полізти тощо....тому дехто дивиться трохи вперед, якщо все одно прийдеться починати все від початку. Якщо людина знає англійську і має освіту, працьовита - труднощі будуть недовго...
-
Про це також мова. Дивіться.я спробував зібрати основні питання для людей,які не мали бажання раніше їхати в Канаду,і наразі подаються «в сліпу» Як мінімум варто подумати. Це не буде наша стандартна поїздка в Чехію чи Італію чи іншу країну. Це інший континент і зовсім інші гроші. Дуже не хотілося б щоб хтось сильно розчарувався, або не потягнув те. Просто зважте,якщо маєте бажання та сили - Канада відкрила двері як ніколи.
-
в Чехії без мови - також важко, в Германії без мови - також важко, в Італії без мови-також важко, в Данії без мови - також важко тощо, але за бажанням можна вивчити і подолати з часом труднощі, це не найстрашніші в житті проблеми, страшніше - коли сидишь під обстрілами в погребі по два тижні з дітьми без світла, води, їжі, а потім до тебе завалюються орки і наставляють автомат....і диво, якщо ти вибрався живим разом із сім"єю через купу вбитих односельців, розвалені будинки тощо... Тому всі інші проблеми порівняно з цими - квіточки, і загартована людина впорається з цим.
-
Чому скасують? Нічого подібного. Напишете на веб форму з проханням продовжити термін на здачу. До того ж чула, що в Україні мають незабаром розгорнути мобільні пункти для здачі біометрії.
-
Шановні співгромадяни,вже не вперше бачу що багато хто наразі подався, при цьому взагалі не готові до переїзду, давайте пропишу банальні істині - надайте собі відповіді на ці питання, і подумайте чи має сенс: - в пусту вантажити систему. - повертати настрої Канади проти решти своїх співгромадян. Канада і їх програма - це не іграшка. Питання для Вас ( у чаті не потрібно відписувати, це для прийняття рішення чи треба зараз подаватись) 1. Чи знаєте ви мову і зможете там працювати? 2.Чи маєте ви від 15 тис $ на перші 4-5 місяців життя на 2х осіб + 3-4 тис $ на переліт в наявності і в доступі? 3. Чи знаєте ви щось про Канаду ( окрім того що то круто і то за океаном) ? 4. Чи ви готові здати біометрію і вилетіти ВЖЕ ? 5. Чи справді Вам потрібно забуритись на інший кінець світу у північну країну ще й без чоловіка? 6. Чи так ви дійсно тікаєте від війни,або просто знайшли «нову можливість для себе» 7. Чи готові ви працювати на чужині так як не працювали ніколи до того? Трошки істнин: 1. Це не програма біженців. 2. Без мови там ніяк, ну взагалі ні як ( рівень мови «для Турції» - не канає 3. Не буде субсидій,безкоштовних рейсів,житла,їжі та решти. Подумайте двічі,будь ласка. Витратьте хоч пару днів часу та прочитайте про Канаду ( провінції,міста,як там живуть люди) Зберіть хоч трохи інформації. «Візова» програма не має наразі обмежень по кількості людей, а от не коректно оцінивши свої цілі - ризики високі і дуже високі, ви можете втратити всі заощадження та повернутись ні з чим. Дуже дякую.
-
Та ні, зараз важко зареєструватися, і зареєструвалася у два різні центри, один хочу скасувати, але чомусь не получається, тому перепрошую шо вкрала чиєсь місце, буду старатися скасувати) думаю чи мене не забанять на те друге? До 30 днів я вкладаюся ще.
-
Перепрошую наперед за дивне питання, але що буде при неявці на біометрію?
-
Коментарі щодо CUAET від іміграційних консультантів з Альберти та Саскачевану (вебінар від 20-Березень-2022) www.youtube.com/watch?v=o7otDM9ruH4
-
Коментарі з сьогоднішнього вебінару в Альберті, заодно посилання на групу в Онтарію t.me/+2m_6OjJJyPhhMzk5