Імміграція до Манітоби
-
Чому скасують? Нічого подібного. Напишете на веб форму з проханням продовжити термін на здачу. До того ж чула, що в Україні мають незабаром розгорнути мобільні пункти для здачі біометрії.
-
Шановні співгромадяни,вже не вперше бачу що багато хто наразі подався, при цьому взагалі не готові до переїзду, давайте пропишу банальні істині - надайте собі відповіді на ці питання, і подумайте чи має сенс: - в пусту вантажити систему. - повертати настрої Канади проти решти своїх співгромадян. Канада і їх програма - це не іграшка. Питання для Вас ( у чаті не потрібно відписувати, це для прийняття рішення чи треба зараз подаватись) 1. Чи знаєте ви мову і зможете там працювати? 2.Чи маєте ви від 15 тис $ на перші 4-5 місяців життя на 2х осіб + 3-4 тис $ на переліт в наявності і в доступі? 3. Чи знаєте ви щось про Канаду ( окрім того що то круто і то за океаном) ? 4. Чи ви готові здати біометрію і вилетіти ВЖЕ ? 5. Чи справді Вам потрібно забуритись на інший кінець світу у північну країну ще й без чоловіка? 6. Чи так ви дійсно тікаєте від війни,або просто знайшли «нову можливість для себе» 7. Чи готові ви працювати на чужині так як не працювали ніколи до того? Трошки істнин: 1. Це не програма біженців. 2. Без мови там ніяк, ну взагалі ні як ( рівень мови «для Турції» - не канає 3. Не буде субсидій,безкоштовних рейсів,житла,їжі та решти. Подумайте двічі,будь ласка. Витратьте хоч пару днів часу та прочитайте про Канаду ( провінції,міста,як там живуть люди) Зберіть хоч трохи інформації. «Візова» програма не має наразі обмежень по кількості людей, а от не коректно оцінивши свої цілі - ризики високі і дуже високі, ви можете втратити всі заощадження та повернутись ні з чим. Дуже дякую.
-
Та ні, зараз важко зареєструватися, і зареєструвалася у два різні центри, один хочу скасувати, але чомусь не получається, тому перепрошую шо вкрала чиєсь місце, буду старатися скасувати) думаю чи мене не забанять на те друге? До 30 днів я вкладаюся ще.
-
Перепрошую наперед за дивне питання, але що буде при неявці на біометрію?
-
Коментарі щодо CUAET від іміграційних консультантів з Альберти та Саскачевану (вебінар від 20-Березень-2022) www.youtube.com/watch?v=o7otDM9ruH4
-
Коментарі з сьогоднішнього вебінару в Альберті, заодно посилання на групу в Онтарію t.me/+2m_6OjJJyPhhMzk5
-
Але це моє розуміння, реальність може бути інша.
-
Якщо так, вона має бути двомовна, тому проблем не має бути, а на виїзд можуть створити одноразовий проїздний документ, як вказано у програмі.
-
Тут питання, а коли новий буде буде готовий? На скільки я знаю, зараз із цим проблема. У дитини ID картка?
-
Так, якщо ви заповнюєте за іншого члена сім‘ї через свій аккаунт, то потрібно це показати.