Імміграція до Манітоби
-
Та ні, зараз важко зареєструватися, і зареєструвалася у два різні центри, один хочу скасувати, але чомусь не получається, тому перепрошую шо вкрала чиєсь місце, буду старатися скасувати) думаю чи мене не забанять на те друге? До 30 днів я вкладаюся ще.
-
Перепрошую наперед за дивне питання, але що буде при неявці на біометрію?
-
Коментарі щодо CUAET від іміграційних консультантів з Альберти та Саскачевану (вебінар від 20-Березень-2022) www.youtube.com/watch?v=o7otDM9ruH4
-
Коментарі з сьогоднішнього вебінару в Альберті, заодно посилання на групу в Онтарію t.me/+2m_6OjJJyPhhMzk5
-
Але це моє розуміння, реальність може бути інша.
-
Якщо так, вона має бути двомовна, тому проблем не має бути, а на виїзд можуть створити одноразовий проїздний документ, як вказано у програмі.
-
Тут питання, а коли новий буде буде готовий? На скільки я знаю, зараз із цим проблема. У дитини ID картка?
-
Так, якщо ви заповнюєте за іншого члена сім‘ї через свій аккаунт, то потрібно це показати.
-
Are you applying on behalf of someone else? (required)If you're preparing an application for someone else, you're a representative. To be someone's representative, you must provide the right forms to show you have their permission to handle their application for them.
-
Увага! Якщо вам прийшов запит на біометрію, після подачі на візу, це НЕ означає, що візу погоджено! До того, як ви не здали біометричні дані, вашу аплікацію не розглядають! Розгляд та рішення відбуваються після отримання та перевірки біометричних даних! Не купляйте квитки заздалегідь, якщо у вас є ризик відмови.