Імміграція до Манітоби
-
В іншому чаті знайшов. Як відкрити свою заяву поки на сайті глюк 1. У Вас повинен бути завантажений Application Summary (до технічних робот, якщо не завантажували - значить не вийде) 2. Логінимся в своєму кабінеті 3. В тій же вкладці в адресній строці пишемо portal-portail.apps.cic.gc.ca/home/application-status/ХХХХХХ?lang=en 4. Замість іксів ставимо номер, котрий на початку назви файлу Application Summary (там у назві багато цифр, вам потрібні перші близько 6-7 цифр, розташовані до дефісу) 5. Натискаємо ентер Альтернативно: можна спочатку зайти в свій кабінет і в історії знайти посилання на анкету і відкрити її. Не впевнений, що такий шлях покаже, чи вашу аплікацію опрацьовували. Можливо, для крайнього статусу аплікації потрібно все таки дочекатися оновлення від IRCC.
-
Ну на сайті ж написано все... До 20 числа технічні роботи.
-
Для ПР не буде. Щодо громадянства, то потрібно знати чим Канада обмінюється даними із тою країною та які правила там існують.
-
Йди лісом
-
Ми з дружиною отримали вже візи у паспорт, а на дітей ще чекали, а вчора побачив, що вся інформація зникла з особистого кабінета. І що тепер робити, хто підкаже ?
-
Доброго дня, у кого ще з кабінету зникла вся інфа, котру заповнили на отримання візи?
-
Доброго дня. Може хтось підказати , маю два громадянства України і країни мого чоловіка ( видали при одруженні). Чи це є перепоною при подаванні на ПР а потім на громадянство?
-
Пишіть адресу одразу 😏
-
Та заблокуйте вже цього бота. Бродить по чатах і розводить людей.
-
Food bank йдіть туди дадуть їжу,тільки потрібно зареєструватись
-
Доброго вечора, а скiльки потрiбно коштiв на своэму рахунку коли подаэшься до пр?
-
А скількіт ти отримуешь по дефолту якщо не здаеш тест ? Але працюєш у тір
-
Такий собі варіант вступу на фізмат без знання математики. Вступити без екзамену, а як навчатися далі? Такі собі "совкові" схеми.
-
Друзі треба роз'яснення,бачив на сайті таку інформацію скрін нижче, впринціпі англійську я і так буду здавати ,але цікаво і хотілось би знати ,що наприклад якщо моя робота тут раніше була Skill level C а по новому у мене пише Teer 3,тобто чому тепер вірити(сам схиляюсь до нового розрахунку) ,і чи маст хев тест з англійської
-
Тобто , якщо аплікант має диплом спеціаліста, і якщо його оцінити у wes , більш за все його прирівнюють до master degree, і тоді не буде ніяких проблем з балами за освіту ???
-
Дякую. Тобто треба здавати англійську, і якщо буде високий бал, то за освіту не перейматись 🤔
-
Якщо аплікант не здає мову, то ці документи будуть вимагати.
-
Не потрібно. Є два варінти: або клеймит просто бакалавра і отримуєте 110 балів, або ризикуєте і пишите , що ви магістр і молитеся, щоб офіцер пропустив. Тоді буде 125 балів. Якщо хочете точно мати 125 балів, то потріобн робити оцінку.
-
Про Мастер - так, або оцінка, або бакалавр
-
Так на SWM окрім роботи, теж про гроші питають.
22 Jan 2023, 05:40
316/235433
13 minutes ago