Імміграція до Манітоби
-
А Travel history по дітям теж необхідно заповнювати?
-
Також питання що ви вантажили у Consent personal information?
-
Чи потрібно робити переклад українських паспортів та свідоцтв про народження дітей? В інструкції не знайшла
-
Не зовсім так. Не забороняється мати два громадянства, але і нема права на два громадянства. Багато хто має два, але це не афішує. Інша справа, як це документально відобразити...
-
Мені здається укр громадянство з моменту отримання укр паспорта в вашому випадку
-
так вкажіть латинські b та o (великі) - в чому проблема? 🙂
-
У вас є паспорт казаський та український, якщо два громадянства, чи як Ви рахуєте два громадянства?
-
Я зараз в Чехії. Прописали по одному адресу, але проживаю по іншому. What's your residential address? This is the address where you currently live. Тут вказумути фактичне місце проживання, чи прописку? Чи вказувати тількі дані які можна документально підтвердити?
-
Там вроді не пропускає кирилицю. Більшість вказує тільки номер паспорта.
-
Українською
-
Український паспорт серію вказувати траслитераціею? Наприкла на Українській серія ВО то на латиниці VO?
-
Думаю я краще не буду обманювати уряд Канади, як є, так є
-
А хіба можна спонсорувати, не будучи громадянином Канади?
-
У Вас не може бути 2 громадянства. В Україні це заборонено.
-
Сподіваюся, ці люди хоча б не терористи))
-
То запитання, швидше за все для перевірки по базах терористів.
-
Я б нічого в цьому випадку не вказував, типу нема нікого. Але то суб'єктивна порада.
-
Як вказувати братів, яких ніколи в очі не бачила, днів народження та імен не знаю та не хочу знати? Не дай боже вони в Канаді, то буде місреп?((( Не спілкуємося з батьком років 15 мінімум, з ними тим більше. Способів комунікації теж немає. І вони всі громадяни іншої держави
-
Я так само думаю, але виходить що я пишу що в мене 2 громадянства, і ці два громадянства в мене з народження. Сподіваюсь у канадських офіцерів не буде питань щодо цього
-
Я б зразу вказував України, з моменту народження. А може батьки був у відрядженні там, і ви народилися.
22 Jan 2023, 05:40
31781/231323
2 minutes ago