Імміграція до Манітоби
-
Привіт, підкажіть будь-ласка хто може заповнити CUAET?будь-яка особа чи є якісь виключення?
-
Якщо у вас нема жодної візи, то створюєте заявку на всіх, та подається на візу, а потім тут , у Канаді, оформляєте ворк перміт
-
Якщо ви маєте ворк перміти, а діти не мають, то заявку на візу потрібно створювати на них, а не на вас.
-
Чи правильно я розумію, що згідно цієї програми, створюючи аплікацію на візу необхідно вказати що є ворк перміт? Чи це тільки для тих хто має джобофер?
-
Якщо ви не подавали їх разом із вашою заявкою, то ви не зможете їх ввезти Для дітей потрібна віза. Створюйте заявку, вказуйте, що маєте ворк перміти.
-
Так, окремо створюєте заявку
-
От дуже цікаво, якщо у дружини вже є паспорт з візою. Чи треба подаватись на дітей малолітніх окремо якось? Закордонні паспорти в них є. Канадська віза лише у мами
-
Не совсем понятно про детей. Открытая рабочая виза предполагает ввоз детей??? И пакет документов для детей. Возможно кто-то увидел что-то про это???
-
Дякую
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Можете дати посилання на програму?
-
Імміграція та оголошена програма - це дві різні речі.
-
Доброго дня, ознайомились з оновленою програмою. Чи є якісь рекомендації чи можливо поради стосовно дій для КУКівців? Можливо потрібно буде прикласти якісь запрошення від КУКу чи ще щось… Ми восени отримали запрошення на візит від КУКу, на тур візу не подавались тоді.
-
)) та ясно - жартую ж так, то смайлика нарисував ) а то всі ці неділі та неділі вживають - у нас є слово тиждень, а неділя - це 7-й день тижня у нас 🙂
-
😁наступного тижня мав на увазі)
-
» писати наступної неділі В неділю краще не пишіть, думаю, - вихідні там точно. Пишіть у робочі дні - понеділок..п'ятниця 🙂
-
Тримаємось
-
Аналогічна ситуація. Першого разу написав через форму 26.02, одразу цього ж дня прийшов увечорі запит на додаткові доки. Завантажив одразу ж і знову відправив форму. У відповідь протягом неділі отримав відповідь про приорітетність мого аплікейшену від 4 різних агентів. Пройшло вже 3 неділі. Апдейтів не було. Думаю писати наступної неділі знову бо чекати сил вже нема
-
Ні. Нас ігнорують повністю. На привеликий жаль.
-
Ого, я думала вам вже дали візи 😳
22 Jan 2023, 05:40
31828/232166
32 minutes ago