Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Думав може пропустив. То люди кудись поспішають :)
-
17 березня завтра
-
Ще ні...
-
А вже з’явилась процедура спрощеного отримання візи?
-
Аплікація на візу до Канади починається звідcи. Ось як дістати Invitation code: ircc.canada.ca/visit-visiter/en/get-account-ircc-portal
-
У мене дуже гарний нік, такий, який мені подобається!
-
Шкода, що не зрозуміли!
-
Подивіться на назву групи. Ви не туди пишете. Звертайтесь до влади.
-
у вас дуже дивний нік
-
Також цікава назва аккаунту та дуже цікавий «слог» написання. Не вистачає тільки «НА» Україні. Адміністрація - прошу перевести цю особу в Бан та видалити повідомлення від неї. Дякую.
-
Віолетта, для чого ви це пишите. Про корм в Епіцентрі, це повна брехня. Ваша реторика, так схожа на російську пропоганду. Тисячі волонтерів по всій країні працюють, і в день і в ночі. Закордоном люди як емігранти з України так і іноземці, об'єдналися та допомогають хто як і скільки може. Мета подібних постів демотивувати людей за кордоном, хто допомогає. Адміністрація, будь ласка зверніть увагу на цей пост.
-
Друзі, питання - є хтось з Манітоби хто володіє українською, англійською та польською мовами та має час та бажання поволонтерити. Пишіть будьласка в приват. Наперед дякую
-
canada.ca
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка офіційний сайт, де можна подивитися інформацію. А також попрошу посилання, де можна податися на візу. Велике дякую заздалегідь
-
Всім велике дякую!! 😁
-
Ми про кров питали, можна їсти, бо це іде аналіз ВІЛ/СНІД, тому не принципово
-
Зрозуміло) велике дякую! 😁
-
Ми без дітей, тому не знаю. Кров здавали на тощак, але лікар не писав нічого про заборону їсти. Мочу не ранкову. З собою приносити не треба. Все там. Тому пийте багато води)
-
Велике дякую! Для дитини також таке саме? Кров здавали на тощак? Мочу не потрібно, як у нас «ранкову» (так сказать)
-
Ми картою платили і у Крука, і за рентген.
22 Jan 2023, 05:40
31878/230031
38 minutes ago