Імміграція до Манітоби
-
Жаль, тоді не зрозуміло , хіба чекати коли закінчиться війна, не думаю що раніше відновлять роботу
-
Дякую. Вже сьогодні оновив веб форму після сабміту аплікації
-
Я також телефонував по об'явах і отримав аналогічний результат
-
Я писала до посередників у Львові - відповіли, що довідка ця завжди робилась у Київі. Зараз той центр не працює і ні за які гроші не вдасться її отримати (((
-
Ну тоді без варіантів 🤷🏻♀️
-
Я знаходжуся в Житомирській області. Наразі не хочу їхати до Львова під час воєнних дій
-
Просто пише шо у Львові паспортний сервіс працює
-
Це тільки замовлення на місці, тут онлайн не дає
-
Неможливо замовити. Можете спробувати
-
ivano-frankivsk.pasport.org.ua/services/certificate-of-no-criminal-record Пише шо у Львові працює
-
Маю довідку від 2020-04-01, але по термінах вона не валідна
-
Зрозуміло. Тоді через вебформу пояснювати
-
Dmytro консультувався з сестрою, яка працює прокурором. Вона дізнавалася як її можна отримати в свого керівництва. Відповіли, що центр який займався видачею даних довідок наразі не працює і просто пустий. Потрібно чекати на завершення війни або відновлення його роботи.
-
Dmytro наразі недоступна для отримання в Україні
-
довідка про несудимість є критичним елементом в імміграційному процесі
-
Так. Наразі дана послуга недоступна: id.gov.ua/?response_type=code&client_id=36faccd44111c0f452d0201b4dc3d982&redirect_uri=https%3A%2F%2Fdpvs.hsc.gov.ua%2Fsite%2Fauth_idgovua&state=53c2902f9f119225f1585e77f79a2421e8de754b19faf6823a5381ca81fb834a
-
КУК нічого не може радити, на жаль. Слідуйте інструкціям від IRCC
-
А ви не пробували зробити електронний варіант через сайт мвс?
-
така ж сама ситуація, наступного тижня будемо відправляти аплікацію на ПР без довідки про несудимість 😕
-
Потрібна порада КУК-івців: Відправив свою аплікацію на отримання ПР без медицини (я і син) та довідки про несудимість. Додав пояснення, що не можу наразі їх отримати через війну та додам їх якнайшвидше за ліпшої нагоди. Сьогодні отримав лист від IRCC по те, що мені потрібно якнайшвидше їх додати від дати отримання листа, бо аплікація може бути відхилена. Я заповнював форму для українців де також повідомляв про ці моменти з позначкою UKRAINE2022. Можу надіслати лист від IRCC в приват. Підкажіть, будь ласка, що робити в даному випадку?
22 Jan 2023, 05:40
31982/229593
27 minutes ago