Імміграція до Манітоби
-
В мене там є такий пункт
-
В листі запрошенні на отримання візи
-
В якому листі?
-
Для інфо: Meest теж не відправляє закордон. Я так розумію, єдиний вихід - їхати в Польщу і відправляти звідти місцевими поштовиками.
-
Дякую. А стосовно біометричних даних? В листі запрошенні написано, що треба ще додати колір очей та зріст. Як ви це оформлюєте?
-
Зрозуміло
-
Нічого не прислали, прийшло тільки з пошти повідомлення що кур‘єр доставив
-
А зараз подзвоню. Це ідея. Просто в Нової Пошти точно був договір з візовим центром.
-
Vfs присилає підтвердження що отримали паспорт?
-
Та нє, в Варшаві максимум за тиждень зроблять. Вони збирають паспорти і везуть у посольство яке знаходиться тут же. Тому не має бути так довго.
-
Але пише що до 4 тижнів навіть їм не писати і не дзвонити, вони такі звернення не будуть опрацьовувати
-
От і я трохи в шоці, надіюсь може скоріше буде
-
😲 OMG
-
А meest?
-
Написано що до 4 тижнів
-
А ви розібралися, що саме треба вкласти в пакет для відправки? Плюс в мене немає постійної адреси для отримання паспортів назад, тому трошки стрьомно, що паспорти загубляться
-
Дякую!!!
-
Я дзвонила на Нову Пошту і сказали, що міжнародних відправок взагалі не проводять.
-
А через скільки днів повертають паспорт? Може знаєте... Я питав у них, кажуть що зараз роблять швидко, але точної інформації не можуть дати.
-
Доброго дня що до велейки віз. Не дуже зрозуміло з переписки, чи є можливість відправити паспорти зі Львова? Чи треба їхати до Польщі а потім вже відправляти?
22 Jan 2023, 05:40
32016/229691
3 minutes ago