Імміграція до Манітоби
-
В мене є довідка від 2020-04-01. Чи є сенс робити її переклад?
-
Знаходжуся в м. Коростишів, Житомирська область
-
Неможливо наразі отримати довідку саме онлайн
-
КУК-Манітоба не має повноважень давати такі поради. Аплікація на постійне резидентство - це виключно парафія федерального уряду. Ми не співпрацюємо з федеральним урядом, тільки з провінційним. Можете надіслати їм запит. Я розумію, що це не так відповідь, яку ви б хотіли почути. Однак, в ці часи нам усім потрібно бути дуже обережними, щоб не наробити помилок. Якщо ви вказали це у формі від КУК, то ця інформація буде передана. Що з нею зроблять, нам невідомо
-
Потрібна порада КУК-івців. 01.03 цього року отримав номінацію, а вже 02.03 ITA на федеральному рівні. Взавтра останній день дії IELTS. Готовий сабмітити свою заявку на отримання PR. Але не можемо пройти з сином медицину, а також я не можу отримати police certificate. Сьогодні заповнив відповідну заявку-форму на IRCC. Також заповнював форму від КУК. Підкажіть, будь ласка, чи можу я засабмітити свою апікацію на PR додавши замість Medical check & police certificate пояснення, що наразі це зробити неможливо і це буде зроблено при першій ліпшій нагоді? Або що робити в даній ситуації?
-
Наші любі українці, будь ласка, почекайте два тижні, коли деталі програми тимчасового перебування у Канаді стануть відомі. На даний момент оголошено, що уряд Канади відкриє можливість для українців приїхати до Канади: - за спрощеною процедурою (вимоги щодо біометрії та процедури отримання візи будуть відомі пізніше) - українці зможуть приїхати до Канади на ТИМЧАСОВЕ перебування до двох років. - українці зможуть працювати в Канаді, отримавши open work permit - ліміт на кількість не встановлюється - програма ТИМЧАСОВОГО перебування не є отриманням статусу біженця! Пам"ятайте про це! - багато програм імміграції до Канади мають можливість податись на імміграцію/постійне резидентство через роботу! Тобто, якщо ви приїдете до Канади і знайдете роботу, то вже через півроку чи рік (залежно від провінції та програми) ви зможете розпочати процес імміграції. - пам"ятайте, що одним з головних факторів успіху в Канаді є знання англійської або французської. Усі програми імміграції вимагають відповідний рівень знання цих мов. - якщо ви хочете їхати до Канади самі, не маючи тут ні друзів, ні родичів, зважте, що ця програма ТИМЧАСОВОГО перебування скоріш за все не передбачатиме соціальні виплати, а тому вам будуть потрібні власні кошти, щоб влаштувати своє життя. - Щодо того, чи буде медичне страхування, давайте дочекаємось деталей.