Імміграція до Манітоби
-
Все правильно просто хром не може його відкрити. Поставте галочку в налаштуваннях гугл хрома і вона відкриється. Самі форми можна скачати з сайту де саме не пам'ятаю треба гуглити і потім відкрити адобі рідером.
-
тобто я навіть не бачу цих форм(((
-
у мене нове вікно щоразу ось таке (як у вашій статті)
-
При заповненні аплікації вони ж відкриваються в новому вікні. (Форми)
-
Дякую! Піду читати. Я поки не знайшла де їх скачати.
-
Або ж завантажте і відкрийте через Adobe PDF reader
-
techdows.com/2021/08/google-chrome-open-xfa-based-pdf-forms.html
-
Якщо хочете - напишіть у приват десь через годину... Думаю, допоможу 🙂
-
Щойно спробував на ПК - все чітко відкрилося.
-
Десь вище було: не відкривайте браузером, а скачайте файли
-
Добрий день! Є питання, кілька днів намагаюсь відкрити .pdf форми у visa application. І ніяк! Мова про: 1) ІММ 5257 2) ІММ 5645 Може хто стикався чи має ідеї як їх відкрити? Що перепробували: ⁃ Встановлювали, видаляли і встановлювали заново акробат. ⁃ Встановлювати платну Pro версію ⁃ Чистили кеш, заходили з різних браузерів, компʼютерів, ОС (Windows, Mac). ⁃ Перезавантажували 🙂 ⁃ Довідку читала теж..
-
Мене трохи лякав оце «весь ланцюг імміграції буде переглянуто», бо перегляд веде до змін, і хто зна, яких саме :) Але сподіваємось, що зміни будуть на краще - на пришвидшення процесу. Ну в судячи з того, що в обьяві написано, перелік професій може бути змінено. Але фінальний репорт аж наприкінці року видадуть, тож швидше на візити всі, хто може, поки нічого не змінили :) news.gov.mb.ca/news/index.html?item=53317&posted=2022-02-14&fbclid=IwAR1lfCycqBLas4VG-XgLMysoYtzEHbGO7qPXnvOmfZp5c6Y_E-GMWC2-P5Q
-
Рішення в кожного своє в будьякому разі. Цікаво було хто як вчиняє.
-
100%. Написав своє повідомлення щоб зупинити якимось чином цю незрозумілу для багатьох паніку.
-
Тут же не йдеться про нелегальність якусь чи зневіру в силу країни))) Це просто обмін думками й власним рішенням/досвідом.
-
Я не знімаю. Планую легально переїхати до Канади нічого не видумуючи та пояснюючи, а також вірю в силу своєї Батьківщини та свого народу. Не піддаюся паніці і продовжую спокійно працювати над імміграцію!😉🙏🇺🇦
-
Ми теж знімаємо. Далі вже будемо думати, як їх показувати і пояснювати, чому знімали.
-
Я розумію :(
-
З рекомендаціями згідний, так і зробили. Проте в нинішніх умовах, страшно їх втрати взагалі. Сьогодні телефонували в банк, терміни попередження про зняття грошей збільшили з одної доби до 3 діб.
-
Саме так. На візиті під час інтервью ми повинні переконатись, що ви відповідаєте eligibility requirements, а гроші до них не входять. Гроші - то ваші проблеми з МПНП потім. Рекомендацію «покласти на рахунок заздалегідь» підтримую :)
22 Jan 2023, 05:40
32616/236787
about 2 hours ago