Імміграція до Манітоби
-
Прикро все це звісно, але сподіваюся що і ви скоро отримаєте хороші новини. Не може ж воно тривати так вічно
-
У нас ніякого руху. От прям зовсім. Нічого. Нас десь загубили в Сіднеї ;)
-
Дякую усім за вітання. А як ваші справи? Є якийсь рух?
-
Вітання! Нарешті ;)
-
Усім привіт. Ну ось нарешті дочекалися свята і на нашій вулиці. Вчора отримали такий довгоочікуваний запит на паспорти. Для тих кого цікавить статистика ось наш таймлайн. 09.05.2019 - надсилання запиту до КУК на ознайомчий візит 14.09.2019 - інтерв'ю з представниками КУК 01.10.2019 - запрошення на візит 11-21.01.2020 - ознайомчий візит 01.02.2020 - EOI 13.02.2020 - LAA 19.05.2020 - Provincial Nommination 27.05.2020 - ITA 07.07.2020 - PR application (AOR) 20.08.2020 - MEP 20.08.2020 - BIL 07.01.2022 - re-medical request 19.01.2022 - re-medical done 26.01.2022 - re-medical passed 03.02.2022 - PPR VO - London
-
Майбутні покращення імміграційної системи Канади Canadian Immigration and Citizenship We're modernizing Canada’s immigration system to support economic recovery and improve client service. Here are some highlights of progress we've made so far and what's to come in the months ahead: Permanent Residence (PR) 🏠 ✅ online PR applications, including PR card renewals ✅ easier access to status updates on some family class (FC) applications ✅ processing FC and Canadian Experience Class applications within service standards Temporary Residence 🧳 ✅ prioritizing study and work permit processing ✅ using advanced data analytics tools to support processing ✅ reducing application inventories that grew during the pandemic, including visitor visas Citizenship 🍁 ✅ online citizenship applications ✅ online tracker provides updates on citizenship application status and next steps ✅ expanding use of online citizenship tests and video oath ceremonies Client Service 💬 ✅ reducing wait times by adding more processing staff, digitizing applications, and reallocating work around the world ✅ updating processing times tool to give more up-to-date estimates for various application timelines Our work to improve client experience and modernizing the immigration system is part of a broader effort to address key challenges faced by our clients. To do this, we're relying on more people, new technology, and better policies and processes. We will continue to improve how we work to better meet the needs of the many talented and skilled newcomers who want to call Canada home. This work matters because our clients deserve it and because #ImmigrationMatters to Canada's recovery and growth www.facebook.com/photo?fbid=309236247900472&set=a.239258991564865
-
Спробую пояснити як я зрозуміла вимоги МПНП програми. І так, я розумію, що може я помиляюся в корні, але я звичайна людина,а не імміграційний консультант з багаторічним досвідом(( Так от, як я бачу з сайту МПНП найбільша небезпека це отримати місреп і з ФАКу можна побачити, що це може статися, якщо "забудеш" вказати зв'язки з іншими провінціями, або вкажеш більше років експіреансу ніж маєш на момент EOI. Ну і якщо НОК невірний і не входить в індеманд Манітоби. 1. На жаль я ніде не побачила вимогу про вказання всього досвіду з 19 років. Бачила тільки за останні 5 років. На момент EOI я вказала тільки 2 роки, бо я мала реф лист, де було вказані мої обов'язки і ключове для мене - фулл тайм. З попереднього місця роботи (2015-2019 роки) мені дали реф з моїми обов'язками без ключового слова фулл тайм(або годин на тиждень). Це зробили навмисно, бо я ФОП і виявляється директор не знає скільки годин я витрачала на таски. Це цілковита брехня, бо всі ці роки ми логали час у Джиру. А не хочуть вказувати фулл тайм, бо бояться (директор те підтвердив), що я з електронним реф листом піду до податкової і покажу, що мала грошові надходження кожен місяць і "працювала" фул тайм. Ноу комментс, я 2 місяца їх вмовляла цієї осені(( тому я порахувала свої бали для ЕЕ та МПНП і вирішила відмовитися від тих балів і того досвіду. А, і в контракті години на тиждень не вказані, тому це головняк доводити, що я дійсно фул тайм працювала Якщо б я в EOI вказала 5 років, а змогла довести тільки 2 - то це був би місреп 2. Коли заповнювала форми МПНП, то я вказала попередню роботу (2015-2019) і додала тільки контракт, без інвойсів і реф. листа. І потім ще в LOE пояснила ситуацію, що я не можу довести всі 5 років, тому щоб уникнути місрепа, я в EOI вказала тільки 2 роки, зараз я доводжу цей досвід документами і прошу бали тільки за ці 2 роки 3. Федеральний етап. В чаті канадакакнадо пишуть, що доводити досвід треба тільки той, за який ви просите бали. Весь інший досвід виноситься в Personal History, не скіпається
-
Якщо ви плануєте вказати квартиру як pof то здається це не проходить, принаймні раніше не проходило. Ми подавали лише довідки з банків по стан рахунків. Про нерухоме майно нічого не вказували.