Спробую пояснити як я зрозуміла вимоги МПНП програми. І так, я розумію, що може я помиляюся в корні, але я звичайна людина,а не імміграційний консультант з багаторічним досвідом((
Так от, як я бачу з сайту МПНП найбільша небезпека це отримати місреп і з ФАКу можна побачити, що це може статися, якщо "забудеш" вказати зв'язки з іншими провінціями, або вкажеш більше років експіреансу ніж маєш на момент EOI. Ну і якщо НОК невірний і не входить в індеманд Манітоби.
1. На жаль я ніде не побачила вимогу про вказання всього досвіду з 19 років. Бачила тільки за останні 5 років. На момент EOI я вказала тільки 2 роки, бо я мала реф лист, де було вказані мої обов'язки і ключове для мене - фулл тайм. З попереднього місця роботи (2015-2019 роки) мені дали реф з моїми обов'язками без ключового слова фулл тайм(або годин на тиждень). Це зробили навмисно, бо я ФОП і виявляється директор не знає скільки годин я витрачала на таски. Це цілковита брехня, бо всі ці роки ми логали час у Джиру. А не хочуть вказувати фулл тайм, бо бояться (директор те підтвердив), що я з електронним реф листом піду до податкової і покажу, що мала грошові надходження кожен місяць і "працювала" фул тайм. Ноу комментс, я 2 місяца їх вмовляла цієї осені(( тому я порахувала свої бали для ЕЕ та МПНП і вирішила відмовитися від тих балів і того досвіду. А, і в контракті години на тиждень не вказані, тому це головняк доводити, що я дійсно фул тайм працювала
Якщо б я в EOI вказала 5 років, а змогла довести тільки 2 - то це був би місреп
2. Коли заповнювала форми МПНП, то я вказала попередню роботу (2015-2019) і додала тільки контракт, без інвойсів і реф. листа. І потім ще в LOE пояснила ситуацію, що я не можу довести всі 5 років, тому щоб уникнути місрепа, я в EOI вказала тільки 2 роки, зараз я доводжу цей досвід документами і прошу бали тільки за ці 2 роки
3. Федеральний етап. В чаті канадакакнадо пишуть, що доводити досвід треба тільки той, за який ви просите бали. Весь інший досвід виноситься в Personal History, не скіпається