Імміграція до Манітоби
-
Коли я ввожу в повну аплікація для MPNP в розділ Education інформацію про те що дитина вчається в школі то в розділі де потрібно завантажити документи з'являтється поле де потрібно завантажити підтверджуючі документи. Тому і запитую хто що вказував.
-
Питання не тільки в балах, а й вашому бекграунді. На федеральному етапі вам треба буде вказати всю вашу діяльність від 18 років. МПНП вимагає від 5 років стажу але в той же час вимагає вказати від 19 років, залежить який термін більший. І просять вказати всю діяльність саме від 19 років
-
Дякую, що поділилися Вашим досвідом.
-
Тетяна, розкажу про себе. Як ФОП я працюю давно, але бали в МПНП просила тільки за 2 роки діяльності, бо в мене був референс лист (який описує мою професійну діяльність) тільки за ці останні роки. Таким чином я подала реф. лист + контракт з 2019 року + інвойси з 2019 р. + документи ФОПа. Я не знаю чи я зробила вірно і чи цього достатньо для офіцера МПНП програми, бо аплікація ще на розгляді. Також я додавала пояснення, що працюю я більше ніж вказала, але я не прошу балів за ті роки і тому не додаю пруфи. Переклади робила в бюро перекладів