Імміграція до Манітоби
-
Питання не тільки в балах, а й вашому бекграунді. На федеральному етапі вам треба буде вказати всю вашу діяльність від 18 років. МПНП вимагає від 5 років стажу але в той же час вимагає вказати від 19 років, залежить який термін більший. І просять вказати всю діяльність саме від 19 років
-
Дякую, що поділилися Вашим досвідом.
-
Тетяна, розкажу про себе. Як ФОП я працюю давно, але бали в МПНП просила тільки за 2 роки діяльності, бо в мене був референс лист (який описує мою професійну діяльність) тільки за ці останні роки. Таким чином я подала реф. лист + контракт з 2019 року + інвойси з 2019 р. + документи ФОПа. Я не знаю чи я зробила вірно і чи цього достатньо для офіцера МПНП програми, бо аплікація ще на розгляді. Також я додавала пояснення, що працюю я більше ніж вказала, але я не прошу балів за ті роки і тому не додаю пруфи. Переклади робила в бюро перекладів
-
Зверніть увагу, що біля кожного пункту при подачі є кнопка зі знаком запитання '?' Клікаєте там і вам детально пояснюють, що саме вимагається. Тесту IELTS буде достатньо. Кількість років неважлива. Хоч 20 років вкажіть, а підтвердження буде все одно IELTS
-
Дурних питань нема. Все окей. 1. В пункті про secondary education який термін обрати? якщо навчалась 11 років? Вибирайте те, що найближче відповідає вашій ситуації. Я б обрав 10. І обирав 10 2. У пункті application history потрібно вказувати відмови у візі до Канади? Питання про АПЛІКАЦІЮ НА ІММІГРАЦІЮ, а не поїздки до Канади. Якщо у вас не було, то не було 3. У language ability якщо я вивчала англійську у школі, а також такий предмет в мене був в університеті як доказ можна завантажити атестат і диплом? У вас же є дійсний сертифікат IELTS