Імміграція до Манітоби
-
Дякую, що поділилися Вашим досвідом.
-
Тетяна, розкажу про себе. Як ФОП я працюю давно, але бали в МПНП просила тільки за 2 роки діяльності, бо в мене був референс лист (який описує мою професійну діяльність) тільки за ці останні роки. Таким чином я подала реф. лист + контракт з 2019 року + інвойси з 2019 р. + документи ФОПа. Я не знаю чи я зробила вірно і чи цього достатньо для офіцера МПНП програми, бо аплікація ще на розгляді. Також я додавала пояснення, що працюю я більше ніж вказала, але я не прошу балів за ті роки і тому не додаю пруфи. Переклади робила в бюро перекладів
-
Зверніть увагу, що біля кожного пункту при подачі є кнопка зі знаком запитання '?' Клікаєте там і вам детально пояснюють, що саме вимагається. Тесту IELTS буде достатньо. Кількість років неважлива. Хоч 20 років вкажіть, а підтвердження буде все одно IELTS
-
Дурних питань нема. Все окей. 1. В пункті про secondary education який термін обрати? якщо навчалась 11 років? Вибирайте те, що найближче відповідає вашій ситуації. Я б обрав 10. І обирав 10 2. У пункті application history потрібно вказувати відмови у візі до Канади? Питання про АПЛІКАЦІЮ НА ІММІГРАЦІЮ, а не поїздки до Канади. Якщо у вас не було, то не було 3. У language ability якщо я вивчала англійську у школі, а також такий предмет в мене був в університеті як доказ можна завантажити атестат і диплом? У вас же є дійсний сертифікат IELTS
-
Зауважте тут, пліз, що IELTS і кадровик ніяк не пов’язані між собою. Свіжа дата цього документа не буде «від кадровика», вона буде позначена в документі, який вам нададуть після складання IELTS. Саме цей документ вам і буде потрібен для іміграціі. Тобто, працювати над референсами з кадровиком можете починати хоч зараз, якщо є бажання, хоч будь коли - ви не прив’язані до дати складання іспиту ielts
-
Привіт! Також маю питання до тих, хто вже подавав full application на номінацію провінції Манітоба. Сьогодні почала заповнювати свою аплікацію і виникло декілька запитань. Наперед перепрошую якщо комусь ці запитання видаватимуться "дурними" 1. В пункті про secondary education який термін обрати? якщо навчалась 11 років? 2. У пункті application history потрібно вказувати відмови у візі до Канади? 3. У language ability якщо я вивчала англійську у школі, а також такий предмет в мене був в університеті як доказ можна завантажити атестат і диплом?
-
В мене попередньо схожа з Вашою ситуація. Я вже говорив кілька днів тому назад з кадровиком і мені сказали те ж саме... При складанні довідки впишу ті пункти з NOC, які я реально виконував і виконую. Словом все те що збігається в мене з описом цього NOC. Там завдяки Вашому посиланню є детальний перелік посадових функцій і деякі в мене збігаються. Думаю що цього буде достатньо... Щроблю це після того як здам IELTS в Червні і буду мати бал не нижче 6.0, щоб була свіжа дата цього документа від кадровика. А на разі Велике Дякую Вам legor, всій спільноті і автору цього медійного чату. Я реально відчуваю Вашу підтримку! Вже в котре Велике спасибі всім хто мені відповів!!! Сьогодні я отримав відповіді на всі питання, які мене цікавили і наче камені лежали на мому шляху. 👍😁
-
Я вам підкажу лайвхак. Я теж працював в державному підприємстаі, де все не так просто з формулюванням довідок, бо ж є шаблони. Так от, щоб отримати референс, я пішов в відділ кадрів, і домовився, що надішлю їм приклад довідки, а вони, якщо їх все влаштовує мені її підпишуть. Я сам все написав, та за кілька ітерацій мав на руках довідку яка влаштовувала і мене і відділ кадрів. Я там детально описав свої обов'язки, відділ кадрів просто то підтвердив.
-
Є код 4211, де описані основні обов'язки. Референс має містити ті обов'язки, щоб було зрозуміло, що ваша професія відповідає 4211. Назва посади другорядна, оскільки кожна організація може мати свій штатний розкладу і різні назви посад. Paralegals Assist lawyers by interviewing clients, witnesses and other related parties, assembling documentary evidence, preparing trial briefs, and arranging for trials Assist lawyers in preparation for mediation and judicial dispute resolutions Under the supervision of a lawyer, prepare wills, real estate transactions and other legal documents, court reports and affidavits Research records, court files and other legal documents Draft legal correspondence and perform general office and clerical duties.