Імміграція до Манітоби
-
Дурних питань нема. Все окей. 1. В пункті про secondary education який термін обрати? якщо навчалась 11 років? Вибирайте те, що найближче відповідає вашій ситуації. Я б обрав 10. І обирав 10 2. У пункті application history потрібно вказувати відмови у візі до Канади? Питання про АПЛІКАЦІЮ НА ІММІГРАЦІЮ, а не поїздки до Канади. Якщо у вас не було, то не було 3. У language ability якщо я вивчала англійську у школі, а також такий предмет в мене був в університеті як доказ можна завантажити атестат і диплом? У вас же є дійсний сертифікат IELTS
-
Зауважте тут, пліз, що IELTS і кадровик ніяк не пов’язані між собою. Свіжа дата цього документа не буде «від кадровика», вона буде позначена в документі, який вам нададуть після складання IELTS. Саме цей документ вам і буде потрібен для іміграціі. Тобто, працювати над референсами з кадровиком можете починати хоч зараз, якщо є бажання, хоч будь коли - ви не прив’язані до дати складання іспиту ielts
-
Привіт! Також маю питання до тих, хто вже подавав full application на номінацію провінції Манітоба. Сьогодні почала заповнювати свою аплікацію і виникло декілька запитань. Наперед перепрошую якщо комусь ці запитання видаватимуться "дурними" 1. В пункті про secondary education який термін обрати? якщо навчалась 11 років? 2. У пункті application history потрібно вказувати відмови у візі до Канади? 3. У language ability якщо я вивчала англійську у школі, а також такий предмет в мене був в університеті як доказ можна завантажити атестат і диплом?
-
В мене попередньо схожа з Вашою ситуація. Я вже говорив кілька днів тому назад з кадровиком і мені сказали те ж саме... При складанні довідки впишу ті пункти з NOC, які я реально виконував і виконую. Словом все те що збігається в мене з описом цього NOC. Там завдяки Вашому посиланню є детальний перелік посадових функцій і деякі в мене збігаються. Думаю що цього буде достатньо... Щроблю це після того як здам IELTS в Червні і буду мати бал не нижче 6.0, щоб була свіжа дата цього документа від кадровика. А на разі Велике Дякую Вам legor, всій спільноті і автору цього медійного чату. Я реально відчуваю Вашу підтримку! Вже в котре Велике спасибі всім хто мені відповів!!! Сьогодні я отримав відповіді на всі питання, які мене цікавили і наче камені лежали на мому шляху. 👍😁
-
Я вам підкажу лайвхак. Я теж працював в державному підприємстаі, де все не так просто з формулюванням довідок, бо ж є шаблони. Так от, щоб отримати референс, я пішов в відділ кадрів, і домовився, що надішлю їм приклад довідки, а вони, якщо їх все влаштовує мені її підпишуть. Я сам все написав, та за кілька ітерацій мав на руках довідку яка влаштовувала і мене і відділ кадрів. Я там детально описав свої обов'язки, відділ кадрів просто то підтвердив.
-
Є код 4211, де описані основні обов'язки. Референс має містити ті обов'язки, щоб було зрозуміло, що ваша професія відповідає 4211. Назва посади другорядна, оскільки кожна організація може мати свій штатний розкладу і різні назви посад. Paralegals Assist lawyers by interviewing clients, witnesses and other related parties, assembling documentary evidence, preparing trial briefs, and arranging for trials Assist lawyers in preparation for mediation and judicial dispute resolutions Under the supervision of a lawyer, prepare wills, real estate transactions and other legal documents, court reports and affidavits Research records, court files and other legal documents Draft legal correspondence and perform general office and clerical duties.
-
Дуже точне і детальне пояснення. Дякую Дмитро! Попередньо: претендую на NOC 4211 параюриди та супутні професії, стаж більше 10р. без перерви, є диплом вишу бакалавр юрист. IELTS планую здавати на Червень. Працюю в управлінні логістики та матеріального забезпечення спеціалістом з підготовки документації та впровадження новітніх технологій у роботі ГУНП МВС. Займаюсь складанням договорів, веденням документації і тд.. Це може бути висвітлено на офіційному документі Reference letter. Бо на всіх інших документах просто буде писати співробітник ОВС України. На скільки мені відомо в довідці про доходи, яку видають пише співробітник Упр. Логістики та МТЗ МВС України. Питання в тому- чи підходить моя посада до NOC 4211 і як я маю це показати відповідними документами що підходить. Сам читаю, більшість позицій в мене збігається і диплом і деякі функції. Просто важко самому зрозуміти чи можу на щось реально претендувати, щоб не будувати ілюзій. Дякую!
-
У вас є питання, сумніви - пишіть тут, у чаті. Саме для цього був створений цей чат. Щоб люди обмінювались своїм досвідом з імміграції. Можливо, у когось була аналогічна ситуація, як у вас. Можливо, у когось схожа. Обмінюватись досвідом можна і треба. Саме через чат ви зможете отримати максимум інформації. Зверну увагу, що наші волонтери також можуть обмінюватися досвідом, розповідати про свою імміграцію, ділитись нюансами тощо. Волонтери в чаті є приватним особами вільними для спілкування. Висловлюючи свої думки тут щодо своєї чи вашої імміграції, ні я, ні інші волонтери не дають консультації, ми не представляємо КУК в той момент, а ми - просто люди, які зайшли в чатик поговорити. Ми вам тут, в загальному чаті, зможемо розказати про свій досвід і досвід інших, а ви самостійно порівняєте, чи це релевантно до вашої ситуації. Без персональних деталей інших людей звісно. Тут ми всі неформально спілкуємось. Як тільки ви пишите до КУК на емейл - це офіційне звернення, а тому макимум, що ви отримаєте - це посилання на офіційні джерела, які ви вже, скоріш за все, читали
-
Волонтери КУК дивляться на інформацію, яку ви надали, і приймають її. Ми НЕ вирішуємо, чи можете ви подаватись на Ознайомчий візит чи номінацію провінції через нюанси вашої посади на роботі. Ви в аплікації пишете: моя професія - програміст, NOC 2142, у мене 3 роки стажу, можу підтвердити все документально. Ми це приймаємо. Ми НЕ є експерти по працевлаштуванню. Ми НЕ консультуємо і НЕ радимо, що ви повинні вказати і як буде вам краще. Ми приймаємо інформацію, перевіряємо, чи надана інформація відповідає вимогам програми - і все. Ви вказали код НОС - ми глянули в список: ага, є така професія. Відповідаєте вимогам - працюємо з вами. Як ні, то пишемо, що ви не відповідаєте конкретному критерію. До аплікації ви можете додати довідки з роботи, референси, де будуть вказані ваші обов'язки, які підтверджують вашу професію. Ми це передаємо офіцеру МПНП для ознайомлення. На цьому етапі офіцер поверхнево ознайомиться з вашими документами і погодить запрошення на Ознайомчий візит. Це вже ризик апліканта, якщо надана інформація не може бути підтверджена на 100% на етапі імміграції. Ще раз: КУК не надає ЖОДНИХ персональних консультацій щодо імміграції. Жодне ваше звернення до КУК не може розглядатися вами як очікування консультації чи рекомендації, як вам діяти. Ми не зможемо ні оцінити ваші шанси, ні дати приватне роз'яснення щодо вашої ситуації.
-
Привіт. Питання до тих, хто вже подавав full application на номінацію провінції Манітоба і підтверджував свою зайнятість як ФОП. Потрібно подавати документи за всю підприємницьку діяльність чи лише за останні 5 років? Переклад завіряли нотаріально?