Імміграція до Манітоби
-
Вітаю!🎉
-
Andrew ви отримали Immigrant visa?
-
Доброго дня громадо! Був на візиті у вересні 2019, зараз нарешті оновили наші ПР візи після пандемії та летимо до вас. 20 лютого плануємо бути у Вінніпезі. Дякую КУК та усім допомогаючим у процесі за можливісь іммігрувати до Канади! Без вас нічого би не вийшло!
-
Тепер зрозуміла, яка ваша роль в даній організації- висміювати інших, браво 👏
-
Ніколи
-
Дякую
-
Я зовсім не розглядаю ознайомчий візит як засіб для біженства, даремні звинувачення. Просто в Європі по безвізу я можу бути максимум 90 днів, яка різниця, що я натомість на тиждень, можна й менше, познайомитися з даним візитом. А у разі біженства, я можу просити захисту й у іншій країні, не обов'язково Канаді, і я не примушую нікого порушувати правила та терміни перебування. Все буде добре, щось придумаю)
-
Якщо у вас робоча професія (trades) або, наприклад, є досвід роботи у с/г (на фермах, зокрема), канадські роботодавці набирають досить багато українців на тимчасові контракти на 1-2 роки. За цей час перебування у Канаді та набуття необхідного робочого стажу, можна легально почати імміграційний процес та залишитись у Канаді.
-
Імміграція також вимагає наявності коштів, щоб підтримувати свою сім"ю, принаймні, якийсь проміжок часу. На сім"ю з 4 осіб потрібно показати $24,553 коштів, які у вас лежать на банківському рахунку принаймні півроку. Ось вимоги: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/proof-funds.html
-
Навчання ж платне, а в мене грошей хватить в кращому випадку на 3 місяця проживання для сім'ї з 4 осіб
-
Дякую за підтримку)👍
-
Назва спільноти мабуть наштовхнула на думку що тут обговорюють теми типу як найшвидше звалити в Манітобу, Канаду, а взагалі нема різниці, просто звалити, і щоб переліт не дуже дорого... Якось так. А взагалі раджу не панікувати, саме цього вони і добиваються.