Імміграція до Манітоби
-
Імміграція також вимагає наявності коштів, щоб підтримувати свою сім"ю, принаймні, якийсь проміжок часу. На сім"ю з 4 осіб потрібно показати $24,553 коштів, які у вас лежать на банківському рахунку принаймні півроку. Ось вимоги: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/proof-funds.html
-
Навчання ж платне, а в мене грошей хватить в кращому випадку на 3 місяця проживання для сім'ї з 4 осіб
-
Дякую за підтримку)👍
-
Назва спільноти мабуть наштовхнула на думку що тут обговорюють теми типу як найшвидше звалити в Манітобу, Канаду, а взагалі нема різниці, просто звалити, і щоб переліт не дуже дорого... Якось так. А взагалі раджу не панікувати, саме цього вони і добиваються.
-
Ви ж розумієте, що заявивши представникам КУК в цьому каналі, що ви розглядаєте Ознайомчий візит як засіб для подачі на біженство, ви собі закриваєте можливість подачі взагалі? Ознайомчий візит триває 1-2 тижні і мета - туристична виключно з конкретними планами на кожен день візиту. Заявити про туристичну мету при отриманні візи на запрошення української організації, а мати намір порушити правила та терміни перебування і вчинити ці дії - це і порушення законодавства Канади і просто використання організації, мета якої допомагати в легальній імміграції. Такі наміри та дії ставлять під удар наш проект з міністерством імміграції провінції, та більше того, погіршують шанси українцям отримати візи
-
Не 7ий, а 9ий рік, мммда...
-
Сподіваємся на краще👍
-
Дякую,саме це ми вже 7ий рік і робимо🙂
-
А в цілому, більше позитиву, бо погані думки притягують погані події. Ми всі розуміємо ситуацію та сподіваємося, що до гіршого не дійде.
-
Щиро дякую за підтримку та поради, в будь-якому разі їх розглядаю. Щось придумаємо...
-
Розглядаємо такий варіан, хоч переліт важкий
-
Тоді вам краще до Тайланду, можна виїхати хоч завтра, можна надовго залишитися по турвізі і проживання/харчування недороге для цілої сім‘ї.
-
Якщо чесно, мені зовсім буде не до навчання, мене і так цілий місяць трусить від всих цих подій, дуже часто вночі не сплю, на ранок заводжу дітей в школу і намагаюся настроїтися на роботу. З вікна дивлюся чи не гахнуло чимось неподалік. Бо так було в кінці 2013р, коли на Майдані вбивали, то я з 1місячною дитиною в магазин ходила(ми ближче до краю Києва живем) і зовсім нічого не знала, так як ніколи було дивитися новини. Пам'ятаю, що похмуре небо було, люди боялися розмовляти один з одним та з банкомату гроші всі спішили зняти. То це лише Майдан.
-
Я згодна, нам би хоч прокормити та забезпечити собі житло для сім'ї з 4 осіб. Турвіза теж не підходить, так як зобов'язує мене вибрати дату, коли я маю точно повернутися, а я не хочу повертатися в розгар війни. Якщо продовжити турвізу, то турагенство, в якому б я оформлялася, навряд чи буде працювати.