Імміграція до Манітоби
-
А в цілому, більше позитиву, бо погані думки притягують погані події. Ми всі розуміємо ситуацію та сподіваємося, що до гіршого не дійде.
-
Щиро дякую за підтримку та поради, в будь-якому разі їх розглядаю. Щось придумаємо...
-
Розглядаємо такий варіан, хоч переліт важкий
-
Тоді вам краще до Тайланду, можна виїхати хоч завтра, можна надовго залишитися по турвізі і проживання/харчування недороге для цілої сім‘ї.
-
Якщо чесно, мені зовсім буде не до навчання, мене і так цілий місяць трусить від всих цих подій, дуже часто вночі не сплю, на ранок заводжу дітей в школу і намагаюся настроїтися на роботу. З вікна дивлюся чи не гахнуло чимось неподалік. Бо так було в кінці 2013р, коли на Майдані вбивали, то я з 1місячною дитиною в магазин ходила(ми ближче до краю Києва живем) і зовсім нічого не знала, так як ніколи було дивитися новини. Пам'ятаю, що похмуре небо було, люди боялися розмовляти один з одним та з банкомату гроші всі спішили зняти. То це лише Майдан.
-
Я згодна, нам би хоч прокормити та забезпечити собі житло для сім'ї з 4 осіб. Турвіза теж не підходить, так як зобов'язує мене вибрати дату, коли я маю точно повернутися, а я не хочу повертатися в розгар війни. Якщо продовжити турвізу, то турагенство, в якому б я оформлялася, навряд чи буде працювати.
-
На скільки я знаю оформлення документів на навчання заберає чималу часу. На днях проконсультувалася з деякими конторами щодо навчання закордону, вони сказали, що це дорого для сім'ї.
-
Гаразд, якщо я їду на навчання, яку візу дають чоловіку?
-
Тоді вам не потрібен ознайомчий візит. Відкривайте тур візу і вперед.
-
Дякую, якщо встигнемо оформити документи)
-
Так,звісно ж доведеться повертатися, але ознайомчий візит дав би можливість хоч якось виграти час не перебувати на території України і у разі війни, яка може з дня на день розпочатися, отримати статус біженця, а вже з цим "добром" звертатися в інші служби) підтримки
-
Ви ж розумієте, що ознайомчий візит це тільки частина процесу. І ви не зможете легально тут залишитися надовго. Вам після візиту треба буде повертатися до України та продовжити процес там. Що в свою чергу, як написали вище, може зайняти декілька років.
-
Канада допомагає по всім світі через прийняття у себе біженців. Наприклад, коли була гаряча фаза війни в Сіріі, Канада взяла на себе значну частку світової квоти на біженців, і перевезла людей до себе, в безпеку. Я впевнена, що якщо, неприведибог, в Україні війна просунеться далі, ніж зона АТО, Канада так само як з Сірією (а може і більше, завдяки потужному лобіюванню КУК) буде допомагати Україні з біженцями. Що стосується Skilled Worker іміграційного стріму, часткою якого є «ознайомчий візит», то є офіційні вимоги, і вони є вимогами для всіх бажаючих переїхати жити в Канаду - українців, філіппінців, жителів Буркіна-Фасо та ін.
-
Дякую!
-
Дуже прикро, що в тяжкий момен Канада не взмозі допомогти(
-
Як найшвидше через ознайомчий візит ніяк не вийде. В доковідні часи у людей у кращому випадку ішло на це більше року, а в теперішніх умовах очікування може затягнутися на роки