Імміграція до Манітоби
-
Звичайно нам хотілося б перевести гроші із найменшими витратами
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка у якому банку можна відкрити International Bank account. Мы пробували Scotiabank ta TD, RBC але так як ми знаходимося у Катарі то не можна. Пишуть прийти до bank branch. Але ми плануємо переїзд у квітні і хотілося перевести кошти до нашого переїзду. Дуже дякую за любі підказки.
-
Наші вітання!
-
Цікаво, ще хтось з 2019 року залишився? Чи ми останні, хто буде закривати цей період? ;) Колись
-
Круто! Вітання! Хоч якийсь рух іде за сторони Канади!
-
#робота #Канада Якщо хтось хоче приїхати на роботу до Канади, а саме до міста Вінніпег, ось можливість! Реєструйтеся, проходьте інтерв'ю та приїжджайте до Канади на роботу! Вакансії: DevOps Engineer, Senior Software Developer, Senior API Developer, Accounting Supervisor, фінансовий аналітик, водій-далекобійник. If you are a skilled foreign worker who wants to work and live in Winnipeg, you can access thousands of career opportunities for free across a variety of sectors within Winnipeg’s diverse economy, including: DevOps Lead Engineer - with Pollard Banknote Limited Senior Software Developer - with Pollard Banknote Limited Senior Integration/API Developer - with Pollard Banknote Limited Accounting Supervisor - with Pollard Banknote Limited Financial Reporting Analyst - with Pollard Banknote Limited Class 1 Company Truck Drivers - Based in Manitoba - with Paterson GlobalFoods www.winnipegtalenthub.com/job-seekers/international-recruitment
-
Дякую! так, дуже приємно
-
Та у мене звичка, трохи їжи привезти на перший час) по Європі це ж не є проблемою, а про обмеження Канади/США я щось забув)
-
Так, так, я спитав чи потрібно декларувати, та задекларував, пішов червоним коридором