Імміграція до Манітоби
-
#робота #Канада Якщо хтось хоче приїхати на роботу до Канади, а саме до міста Вінніпег, ось можливість! Реєструйтеся, проходьте інтерв'ю та приїжджайте до Канади на роботу! Вакансії: DevOps Engineer, Senior Software Developer, Senior API Developer, Accounting Supervisor, фінансовий аналітик, водій-далекобійник. If you are a skilled foreign worker who wants to work and live in Winnipeg, you can access thousands of career opportunities for free across a variety of sectors within Winnipeg’s diverse economy, including: DevOps Lead Engineer - with Pollard Banknote Limited Senior Software Developer - with Pollard Banknote Limited Senior Integration/API Developer - with Pollard Banknote Limited Accounting Supervisor - with Pollard Banknote Limited Financial Reporting Analyst - with Pollard Banknote Limited Class 1 Company Truck Drivers - Based in Manitoba - with Paterson GlobalFoods www.winnipegtalenthub.com/job-seekers/international-recruitment
-
Дякую! так, дуже приємно
-
Та у мене звичка, трохи їжи привезти на перший час) по Європі це ж не є проблемою, а про обмеження Канади/США я щось забув)
-
Так, так, я спитав чи потрібно декларувати, та задекларував, пішов червоним коридором
-
Думаю всім, хто планує візит буде цікавий мій досвід. Щойно прилетів до Торонто та пройшов усі перевірки. У літаку налякали трохи, що усі пасажири повинні будуть проходити 14-денний карантин, але як з'ясувалося це не є правдою) як вже тут писали зараз працює лотерея, якщо не пощастило, то повинен здавати тест та чекати на карантині на результат. Мені пощастило,не обрали, карантин не потрібен. Ще не забудьте роздрукувати лист запрошення від КУК, хлопець досить ретельно його переглянув. Також нагадаю, що овочі-фрукти-м'ясо, навіть бутерброди с ковбасою, навіть яблуко з бананом, треба декларувати) але мені знов пощастило, хлопець на кастомс дозволив пройти зі своєю ковбаскою)) зараз чекаю на рейс до Вінніпегу о 8 ам. Побуду трохи томом генксом з фільму термінал))
-
Юлія, вітаннячка!
-
У нас також immigration decision taken - 2017))
-
Мої вітання!🔥🙏🎉