Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Відправила форму до КУК щодо запрошення на ознайомчий візит. Підскажіть, будь ласка, як швидко ви отримували відповідь і після якого терміну вже можна не надіятися на відповідь? 😢
-
У мене теж була частина в авалі. Для візи я його не вказував, але для ЕЕ довідка з нього підійшла. Щодо мене, то найзручнішим був приват, довідку можна було онлайн замовити на англійській відразу. Ще плюс до привату. Вони в довідці вказують курс валют. То якщо рахунок в грн, но легко можна було перерахувати скільки в кадах виходить.
-
-
Дуже дякую! Тепер сумнівів немає.
-
Добрий вечір. Маю питання по анкеті на візу. Підкажіть будьласка? Анкета Use of a family member representative for online application. В кінці вимагає фізично підписатись оскільки електронно це не доступно. Яким чином ви підписали дану форму ? Вказали число і надіслали без підпису? Чи друкували і сканували?
-
Effective October 24, 2017, children qualify as dependants if they meet both of these requirements: - they’re under 22 years old, and - they don’t have a spouse or common-law partner. Children 22 years old or older (also known as an overage dependent children) qualify as dependants if they meet both of these requirements: - they have depended on their parents for financial support since before the age of 22, and - they are unable to financially support themselves because of a mental or physical condition. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/general-mpnp-policies/eligible-dependants/
-
Так, мені теж так здається. Просто дивно, що при заповненні EOI у поясненні вони пишуть до 19… Але все ж таки вважаю, що треба вірити сайту CIC.
-
Доброго дня! Хтось може допомогти з питанням про вік дитини?
-
Зараз прямого інтерв'ю з офіцером не проводять.
-
Дякую! Так і зробила.