Імміграція до Манітоби
-
Якщо аплікант не здає мову, то ці документи будуть вимагати.
-
Не потрібно. Є два варінти: або клеймит просто бакалавра і отримуєте 110 балів, або ризикуєте і пишите , що ви магістр і молитеся, щоб офіцер пропустив. Тоді буде 125 балів. Якщо хочете точно мати 125 балів, то потріобн робити оцінку.
-
Про Мастер - так, або оцінка, або бакалавр
-
Так на SWM окрім роботи, теж про гроші питають.
-
З сторінки подачі на номінацію. Це ДОДАТКОВІ документи. Основний документ - це результат IELTS чи Celpip
-
Добрий вечір, у мене якраз диплом спеціаліста, подаватись судячи по всьому буду по SWM, бо 12 тис на сім'ю не назбираю. То мені потрібно робити повноцінну евалюацію, аби зарахували як Masters degree, а інакше диплом бакалавра додавати? 🤔
-
IELTS, CELPIP дійсний 2 роки тільки.
-
Дякую
-
60 балів згідно self-assessment checklist. Крім тго, ви повнні обовязково мати звязокіз провінцією, здану мову, гроші на рахунку, 10К+по 2К на кожного члена сімї.
-
Це із MPNP порталу. Але таких доказів не потріно. якщо є офіційни тест,.
-
А скільки потрібно для special immigration measure for Ukrainians?
-
не розумію Ваше запитання. Пробачте. Вона питала про CLB і цей бал має бути не нижче 4 по читати, слухати, писати, говорити. 😀
-
З кожного? Навіть діти?
-
Підкажіть, звідки ви взяли цей перелік? Він десь є на офіційному сайті? Чи можуть взяти до уваги, як підтвердження знання англійської, результат IELTS, але трирічної давнини (6.5, зданий в січні 2020р.)?
-
CLB 4. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/standard-requirements/language-requirements/test-equivalency-charts.html
-
Ооо, дякую !
-
4 мінімум з кожного для подачі на номінацію. В закріплених є всі вимоги
-
Який Бал інгліша потрібно для подання на Піар?
-
Магістр.
-
Для звичайної провінційній програми достатньо диплому, виписки до нього. Якщо у вас зразу це все двомовне ,то не потрібно робити переклад. У вас бакалавр чи магістр? Бо деколи для спеціаліста необхідно робити оцінку, щоб прирівняли до магістра
22 Jan 2023, 05:40
332/233946
about an hour ago