Імміграція до Манітоби
-
Це офіційний папер з місця роботи, справка, яка підтверджує що такий-то працює там то, з такого по такий час, на повний робочий день, отримує зарплатню (не волонтер), посада називається так то, і виконує такі то обовьязки. Ця справка —> підтвердження для імміграційного офісу Манітоби, що ваш чоловік дійсно має досвід праці за таким то НОКом
-
Ой, ну на сміяли Ви мене!!! Совою!
-
Або йдіть на 0821. Це «менеджери в сільському господарстві». Бачите функції прописані? Ваш чоловік зможе натягнути сову на глоб… ой, маю на увазі, прописати такі обов’язки собі в референтах? Ну і ща такою схемою перевіряйте професії :) ок? Тепер вже трохи прояснилося?
-
Так, тепер заглиблюйтесь в самі НОКи. Отут детально розписано що означають НОКи noc.esdc.gc.ca , з функціональними обов’язками та прикладами назв посад. Ідемо на 2222 - зайшли? noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=3zxlvhma3wHezIH%2Ff8h1GmNbtDt7iwsQ85nfJjrRoeI%3D
-
Так! Чудово. Тепер подивіться в нього, чи бачите хоть щось десь пов’язане з сільським господарством? Я вам їх скажу, бо я їх вже бачу, але ви підіть та подивіться самі та підьвердіть - «так, знайшла!». І може крім тих двох там ще є, які я пропустила. Я бачу такі НОКи шо можуть теоретично йому підійти: 2222 Та 0821 Знайшли їх?
-
точно!!!