Імміграція до Манітоби
-
Так, існують шляхи з меншими вимогами але до інших провінцій.
-
А якщо іммігрувати до Манітоби з підтримкою КУК не через навчання , а по роботі , то , я так зрозуміла, треба одразу мати сертифікат з англійської мови на рівні B1? Читала , що з допомогою деяких провінційних програм можна мати трохи нижчий рівень англійської. Манітоби це не стосується ? Може питання здаються дивними , але я тільки почала дізнаватися про способи імміграції
-
-
дякую! тоді чекатиму
-
Може бути. Ми плануємо завершити перший етап розгляду аплікацій, поданих на даний момент, до 24 грудня.1й етап - мається на увазі, що якщо аплікант(ка) відповідає вимогам, буде призначене скайп-інтерв'ю. Якщо ж аплікація не відповідає обов'язковим вимогам, має ознаки плагіату чи несамостійної роботи, ми залишаємо за собою право не витрачати час на такі аплікації і не контактувати з аплікантами.
-
о дякую Дмитро! Я вже сіла наново писати. А може бути, що більше місяця не приходить ні копія, ні відповідь?
-
Якщо ви відправили аплікацію, то вона отримана. Не хвилюйтеся. Те що вам не прийшла копія - це тимчасові технічні експерименти. Деякий час копія аплікації не приходила аплікантам з метою зменшення ризику плагіату аплікацій консультантами та іншими аплікантами. Оскільки зараз є інші механізми перевірки, то включили назад