Імміграція до Манітоби
-
Дякую,Ілля!!! Дуже корисна інформація
-
дякую! закрийте від редагування, залиште лиш перегляд) нам достатньо:)))
-
всім привіт! мене звати Ілля, я був на ознайомчому візиті у Вінніпезі у вересні 2021. хотів відписатись як вже отримаю відповідь від офіцера (поки ще нічого немає). Але оскільки їдуть нові візитери, то майте зараз. отут в документі трохи зібрав чи міг би поділитись про візит. Тому, майбутні візитери - на здоров'я і щасти вам під час візиту: docs.google.com/document/d/1tMqXfLeXn7Fn6taC_B2WrWpjGP4O7AiMJ-3AEGtNouI/edit а візитери що вже були - буде круто якщо ви також щось додасте як буде час / бажання. Аби був не односторонній погляд. Док редагується, пишіть прям там. Дякую @Lena_Mishchenko за дуже корисні дописи!! #exploratory_visit #ознайомчий_візит #exploratory_visit_2021 #ознайомчий_візит_2021
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, після відмови знову і заповнюю анкету imm5257e подаватимусь вдруге. На питання “b) Have you ever refused a visa or permit, denied entry or ordered to leave Canada or any other country?” - відповідаю Yes. Як відповідати на наступне питання “c) Have you previously applied to enter or remain in Canada?” (в інтернеті тлумачать так: “List all visa/ permits previously applied for and when i.e. study permit renewal, or co-op work permit.”, тобто більше про “remain” = про продовження перебування. Мене бентежить “applied to enter” - чи це про фізичний вїзд на територію Канади? Чи подача аплікації теж рахується і мені треба відповідати Yes? )