Імміграція до Манітоби
-
Дякую, колеги! Приблизно зрозуміло середню кількість зустрічей
-
Січень 2020. У мене було 5 зустрічей з HRами рекрутингових агенцій, щоб зрозуміти ринок праці і чи легко з моєю професією знайти роботу. 5 зустрічей з дівчатами, які працюють у моїй сфері, 2 зустрічі зі сфери чоловіка.
-
Дякую, це важливе уточнення, бо зараз ще складніше отримати згоду на зустріч
-
В мене було 6 зустрічей, але то було ще у вересні 2019, до пандемії
-
дуже дякую!
-
Шановні колеги, хто вже був на ознайомчому візиті, поділіться, будь ласка, досвідом - хто скільки мав відповідей на запит щодо інформаційної зустрічі із роботодавцями із Вінніпегу?
-
Доброго дня! При повторній подачі вказували ось так:
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, після відмови знову і заповнюю анкету imm5257e подаватимусь вдруге. На питання “b) Have you ever refused a visa or permit, denied entry or ordered to leave Canada or any other country?” - відповідаю Yes. Як відповідати на наступне питання “c) Have you previously applied to enter or remain in Canada?” (в інтернеті тлумачать так: “List all visa/ permits previously applied for and when i.e. study permit renewal, or co-op work permit.”, тобто більше про “remain” = про продовження перебування. Мене бентежить “applied to enter” - чи це про фізичний вїзд на територію Канади? Чи подача аплікації теж рахується і мені треба відповідати Yes? )
-
Дякую. Сідней.
-
Круто, вітаю! Нагадайте, будь ласка, який офіс вас процесив?
-
Дякую
-
У Києві
-
Дякую. Відправляли у львові чи в києві?
-
24/10 відправив, 30/10 отримав
-
Зрозуміло. Дякую.
-
Перша у січні 2020го, друга у березні 2021го. Друга ще дійсна. PPR-у у нас не було.
-
вересень 2021
-
А давно подавались? Чи в ковідні часи вже?
-
Дуже дякую!
-
Мені повернули паспорт через 6 календарних днів
22 Jan 2023, 05:40
33684/236373
about a minute ago