Імміграція до Манітоби
-
Я коли повертався - тест не робив
-
в будь-якому випадку в Україні без плр тесту вас на посадку скоріш за все не пустять (хіба що є виключення для окремих країн призначення). А от якщо вертатись в Україну, то так, треба уточняти, бо економія на плр/rapid antigen (часом такі теж приймаються і вони є дешевшими за плр) тесті може влетіти у копійку на квитках
-
Так. Потрібно. Вище навів посилання та скани. Читайте, будь ласка, уважніше офіційну інформацію.
-
На мою думку історія подорожей ніяк не впливає. Свого часу поставили візу на 10 років мені у чистий паспорт 2-х місячної давності.
-
COVID-19 vaccinated travellers entering Canada - Travel restrictions in Canada – Travel.gc.ca travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/covid-vaccinated-travellers-entering-canada
-
Home - Canada.ca www.canada.ca/en.html
-
Мені не знадобився. Я мав відсканований варіант паперового і посвідчення водія. Більше ніяких доків не питали. Паперовий потрібен під час перевірок в аеропортах Канади/Європи. Також потрібно прикріпляти скан. сертифікату та ПЦР тест під час реєстрації в ArriveCan.
-
Такий візит не буде вважатися туристичним, адже людина буде їхати жити в Канаді на півроку. Перший раз пройде, потім будуть питання. Знайомий так робив був: жив у Канаді, однак їздив "жити туристом" до США на 5-6 місяців щороку. Працював віддалено на компанію, яка також у США, але у іншому штаті. Через два роки таких поїздок одного разу його розвернули на кордоні з США, сказавши, що мета його подорожей не є туристична, і йому треба інший тип візи.
-
-
Розробники додали таку функцію тиждень тому... Спробуйте
-
Здається так як і безвіз з Шенгеном