Імміграція до Манітоби
-
Мені здається, що відмови штампують через ковід. Адже в шаблонах про відмови немає такого варіанту, їх всього три-чотири варіанти стандартні, бо наче і мають пускати до Канади, тому вони дають відмови з найпопулярнішим варіантом про підозру в неповерненні до України, а ми тут сидимо та шляхом імперичних вичислень придумуємо що з нами не так. Я рахую що це дуже некоректно з їх сторони, бо у нас всіх все в порядку, і тому треба мабуть дочекатися поки пройде істерія.
-
Ще ні
-
В чоловіка дві відмови тільки ціль візиту. А що ж тоді вказувати, просто екскурсію в Вінніпег?
-
Швидкість розгляду аплікацій цього тижня вражає 😟
-
Ну, стосовно фінансів у мене є підозра чому, як і про активи. Але чому відмова про ціл візиту, тут я геть не розумію. Я додав скани оригіналів та переклади свідоцтв про шлюб та народження дитини, витяги з реєстрів про нерухомість та їх переклади, плюс додав лист від работодацювця про оплачувану відпустку і що робота мене чекає. Все це додатково описав у листі-поясненні. Можливо, що вже, дійсно, не актуально писати про інтерв'ю з офіцером та вказувати його, як основну ціль в анкеті. Інших варіантів у мене нема😳